Szippants egy adag csillámport!

Az olasz divatház legújabb 2010-es képei meghökkentették a nagyközönséget és a szakmabelieket egyaránt. Mindenesetre két dolgot biztosan kijelenthetünk; az egyik, hogy valami egészen új dolgot alkottak, a másik pedig, hogy a modelleknek biztos nem életük legkellemesebb fotózása volt ez.


A GF by Gianfranco Ferré az olasz divatház 3 márkája közül az egyik. Ez a fiatalosabb, hétköznapibb ruházatot és a hozzájuk tartozó kiegészítőket foglalja magába.


Az almárka 2010-es tavaszi kollekciójának képei Emilio Tini fotós valamint Jacob Wiechmann és Mina Cvetkovic modellek közreműködésével jöttek létre. Sokan megszólták az elkészült anyagokat, amiért a modellek arca tulajdonképpen nem látszik a csillámportól, de azt senki sem vitatja, hogy forradalmian új megközelítésbe került a „ragyogás” fogalma.


A színes és a fekete-fehér kampányfotók kiegészítik egymást és egyfajta kontrasztban is állnak. A csillámpor szórós fotók színekkel telik és mozgalmasak, a fekete-fehér képek ezzel szemben szoborszerűek.


Nekem nagyon tetszenek a fotók, de mindenképp elgondolkodtat, hogy mennyire kellemetlen lehet, amikor leborítanak egy befőttes üvegnyi csillámporral. Neked mi a véleményed az elkészült képekről?

Kapcsolódó cikkek:

Ki gondolta volna? Piros és fekete? Fiúknak és lányoknak! »

Aranyozd be az arcodat! »
Válságban az olasz divatipar »
A Jonas Brothers Ferrében hódít »

Címkék: , , , ,
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés