Szőrme, leopárdminta, bőr és vörös rúzs

Ha fashion week, akkor street style! Az utóbbi évek divathetein legalább akkora figyelem irányul a bemutatókra siető bloggerek, újságírók és meghívott vendégek utcai öltözetére, mint a catwalkon végigvonuló ruhakölteményekre. A divatmagazinok fotósai már nem csak a celebek öltözetét örökítik meg, hanem minden stílusos résztvevőre leselkedik egy-egy vaku az utcán. Válogatásunk első részében a New York-i Fashion Week legjobb szettjeiből szemezgettünk nektek.

Szőrme, leopárdminta, bőr és vörös rúzs. Ezek voltak az idei New York Fashion Week utcai divatjának legjellemzőbb kiegészítői. Persze előremutató darabokkal is találkozhattunk, mint például a tavasz egyik legnagyobb slágerével, az utcai pizsamanadrággal, és az egyre nagyobb teret hódító fekete-fehér csíkos/kontrasztos összeállításokkal.

 

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 

Persze a szofisztikáltabb szettekből sem volt hiány, sokan a klasszikusabb összeállítások mellett tették le voksukat. De elegancia ide vagy oda, ha már New Yorkról van szó, a baseball sapkákat igenis hiányoltuk!

 

    

 

   

 

A férfiak öltözetének tekintetében New Yorkban még mindig egyeduralkodó a military és a khaki, a virágmintáknak ezidáig nem sikerült beenniük magukat a  trendi férfiak gardróbjába, de várjuk csak ki - a fashion weekek szezonjának - végét, Londont, Milánót és Párizst.

 

   

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó cikkek:

Az elmúlt év legjobb street fashion pillanatai »

Divatlecke az Upper East Side-ról »

Gettószexuális tervező születik »

Harminc gönc tavaszra »

Huszonnégy karátos kacifántok »

 

 

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés