Sztárok a Metropolitan Costume Institute gálán

Vasárnap lezajlott a várva várt gála, a Metropolitan Costume Institute estélye New Yorkban, amelyen a múzeum részére gyűjtenek pénz.

Azzedine Alaia az utolsó pillanatban bojkottálta az eseményt, amikor megtudta, hogy a The Model as a Muse kiállításon egyetlen alkotása sem lesz jelen, megkérte  7 vendégét, hogy keressenek maguknak más tervezőket akik felöltöztetik őket. Köztük Naomi Campbell, Alaia múzsája 23 éve, aki be is jelentette, hogy így nem vesz részt idén a gálán. Stephanie Seymour is hasonlóképpen döntött, őt is mindig Alaia öltöztette, támogatja a múzeumot, de nem lesz jelen. Azzedine Alaia  Alaia munkában
 
 Naomi és Alaia
 Stephanie és Alaia

Ahogy már többször is írtunk róla, az est házigazdái Marc Jacobs és Anna Wintour voltak, valamint Kate Moss és Justin Timberlake. Kate Moss  arany Marc Jacobs ruhában pompázott, fején Stephen Jones  turbánnal, amit úgy vett fel, ahogy csak ő képes rá. Nem véletlenül húzott rövid ruhát, Marc Jacobs így szabta meg az idei est dress code-ját.


 Marc jacobs és Kate Moss
 ...egy másik nézőpontbó

Anna Wintour az elsők között érkezett, hogy fogadja a meghívottakat, s az alkalomra Chanel Haute Couture ruhát választott. Lánya, Bee Shaffer elkísérte őt, egy Olivier Theyskens tervezte Nina Ricci-ben az új őszi kollekcióból.

 
 Anna Wintour  Bee Shaffe

Blake Lively a Gossip Girl  21 éves sztárja Versace modellt húzott, szintén az új őszi kollekcióból, amíg Leighton Meester -szintén a sorozatból-, Louis Vuitton- ban érkezett. Blake Lively  Leighton Meester

Kate Moss-on kívül Marc Jacobs öltöztette Victoria Beckham-et, Anne Hathaway-t, akiről az a pletyka járta, hogy a márka új arca lesz, Selma Blair-t,  aki szintén Marc hűséges  követője, s szintén tupírozott hajjal jelent meg, valamint Vinona Ryder-t, aki nem kevésbé szereti Marc alkotásait.

   
 Victoria Beckham  Anne Hathaway
   
 Selma Blair  Vinona Ryder

Madonna is Marc Jacobs kreációban emelte az est fényét, igaz Louis Vuitton márkában, enyhén szólva érdekes hajdísszel.
Rihanna is merész modellt választott, Dolce & Gabbana  kollekciójából.

   
 Madonna  Rihanna

Stella McCartney is hasonló kaliberű sztárokat állított maga mellé. A Stella lányok ezen az estén: Kate Bosworth, Liv Tyler, Kate Hudson.

Cindy Crawford  kék Versace ruhát öltött magára, Donatella vendégeként érkezett. Valami fűzőszerű nyomódik át a ruháján?

Jessica Biel piros Versace Atelier ruhában kicsit furán fest, de lehet, hogy nem a ruha miatt.
Még egy Versace modell, de jelentősen jobb kiadásban, Claudia Schiffer. Jessica Biel
 Claudia Schiffer

Bar Refaeli azonban rövid, fényes Marchesa modellben, tökéletes.
Többen fittyet hánytak Marc miniruhára vonatkozó előírására, köztük Mary Kate Olsent hidegen hagyta, szürke, ezüst, maxi Christian Lacroix ruhája, flitterrel, csipkével, fodrokkal díszítve nem tartozott a legjobbak közé ezen az estén. Testvére Ashley nem komplikálta túl az életét, saját márkájukat választotta a The Row-t.

   
 Bar Refaeli
 Mary Kate Olsen

Diane Kruger fehér, virágos Chanel miniruhájában, fekete kiegészítőkkel, táskával,  és cipővel, s a hozzá illő hajjal egyszerűen gyönyörű. 
Az új Dior kedvenc, Marion Cotillard elegáns és tökéletes, mint mindig, természetesen Diorban.  A púderrózsaszín modellt kimondottan a színésznőnek készítették.


 
 Diane Kruger
 Marion Cotillard


Jessica Alba, Michelle  Obama nyomdokaiban járva, Jason Wu rruháját viselte a gálán.


folytatjuk!

Szakmai katalógus/Modellek/Naomi Campbell

Szakmai katalógus/Modellek/Bar Refaeli

Szakmai katalógus/Modellek/Claudia Schiffer


Szakmai katalógus/Modellek/Cindy Crawford

Kapcsolódó cikkek:

Sztárok a Metropolitan Costume Institute gálán »
Klónozott modellek 1. »
Stephanie Seymour a Valentino elegáns kampányában »
Párosan szép az élet »
Újabb hírek a Costume Institute gála előkészületeiről »
Te is bejuthatsz a New York Fashion Weekre!  »
Just Cavalli-kampány Kate Moss-szal »
Nina Ricci »
Hírességek az Armani megnyitón »
Beckhamék Armaniban »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés