Sztárok teste nagyító alatt – tetoválások és ami mögöttük van

Ha a tetoválás szóba jön, bizony akkor is beszélhetünk divatról. Hál istennek túl vagyunk már azon a korszakon amikor mindenki nonfiguratív mintákat varratott magára, ill. már egyre kevesebb dekoltázsból villan ki egy-egy delfin is. Mostanában a csillag és a fecske motívum hódít, ill. megjelentek a feliratok is (angolul). Mi most azonban sztárok tetoválásaira vagyunk kíváncsiak. Megnézzük ki, mit és miért varrat magára…
A tetováló mesterség több ezer évre nyúlik vissza. Egyes afrikai törzsekben a mai napig a rang kifejezésére szolgál, vagyis már a kezdetektől fogva komoly jelentéssel bír. Érdemes jól átgondolni mit szeretnék, mivel ez egy életre szól, így aztán megbánni, nem nagyon lehet. Ha annyiszor mentem volna már el tetováltatni, ahányszor eszembe jutott egy-egy remek (vagy annak hangzó) ötlet rajtam se lenne már túl sok szabad felület. Legalább annyira, mint David Beckhamen.
Bizony, kivel is kezdhetnénk a sort, ha nem vele. A világ leghíresebb futball sztárja rengeteg motívummal büszkélkedhet, így aztán már nem csak akkor juthat eszünkbe, ha fociról, parfümről, családról van szó. Tipikus példája mennyire függővé válhat az ember . Mert bizony sokan tartják annak. Nagy szerencséjére Victoria meg van elégedve az alkotásokkal. Nézzük csak mik is ezek!
Bal karját a gyermekei nevének szenteli (szeretné, ha egy kislány nevével is bővülne a sor). Vállai között egy védőangyal található, mely később szárnyakkal egészült ki és azt jelképezi, hogy bármi áron megvédi a családját. Victoria neve is felkerült természetesen, mely alatt „Út Amem Et Foveam” (Így szeretem őt) felirat található, szintén a bal karján. Alkarján egy római hetes szám, amely a Manchester United csapatában viselt mezére utal és arra a számra is, amit még mai napig visel a válogatottban. Később ez alá is került egy kiegészítés, "Perfectio In Spiritu", mely a tökéletességre utal.
A hatodik házassági évfordulójuk alkalmából Victoria és David héber biblia idézetet tetováltattak magukra " Ezért szeretem és óvom.". David azzal indokolta a döntését, hogy héberül írattassa fel magára az idézetet, mert büszke zsidó származására, ugyanis az anyai nagyapja zsidó volt. Nem ez volt az első „közös” tetkó, mindkettőjük csuklóján megtalálható a másik nevének kezdőbetűje. Legújabb dobása márciusban készült el, az egész jobb karjára egy felhõt és kerubot ábrázoló rajzot tetováltatott, ami átnyúlik még a vállán is, és majd egyszer egy összefüggõ mûalkotás válik belõle. Tetováló mestere, Louis Malloy szerint lassan már le kéne állnia, félti, hogy nevetség tárgyává válik, ha így folytatja. Bizony ez jó sok tetkó, de ő elsősorban sportoló, amiben ezek a motívumok egyáltalán nem zavarják.

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés