Szükséged van egy „boyfriend” blézerre!

Vagyis hiányzik egy fiús zakó a ruhatáradból.

Nem is tudtad? Pedig most, amikor – reméljük – hamarosan lekerül rólad a kabát, de még nem elég egyetlen réteg, akkor jön igazán a képbe egy blézer. És ha blézer, akkor legyen az egy fiús zakó, a legújabb irányzatoknak megfelelően. Vagyis nem egészen a legújabb, hiszen már az őszi–téli divatban is jelen volt. Remélem, vettél egyet a leértékelésben, ahogy tanácsoltuk, hogy most aztán fillérekért megszerzett blézeredet, amely a tavaszi trendnek is tökéletesen megfelel, büszkén viselhesd.
A boyfriend blézer nem szűkített fajta, hanem egyenes vonalú. Lehet kétsoros vagy egysoros, lényeg, hogy ne kövesse a test vonalát, mint egy nőcis blézer. Kicsit hosszabb is: fenék alá, esetleg combközépig ér.

Szóval, van egy bő vonalú blézered. Szuper, de mivel lehet ezt felvenni? Emlékszel a Dolgozó nő című filmre, amelyben Melanie Griffith játszotta a főszerepet? Ha még akkor gyerek voltál, semmi baj, szóval rajta volt mindig ilyen zakó, merthogy abból az időből importáltuk most ide 2009-be. Ahogy azonban ő felvette, az ma már nem állná meg a helyét. Akkor ugyanis a tipikus felül bővebb, lefelé szűkülő nadrágokkal kellett hordani, és bővebb, hosszabb szoknyákkal. Na, ma pont az ellenkezője a helyes, mert ha így lenne rajtad, tényleg azt hihetné bárki, hogy anyukád ’80-as évekbeli szerelését egy az egyben magadra öltötted. A divat pedig mindig csavar egyet a dolgokon, tudod...
Vagyis az egyenes vonalú zakódat szűkszárú nadrággal és magas sarkú cipővel vedd fel. A blézer alá húzhatsz pólót vagy inget is, ahogy akarod.

Ha szeretsz az ellentétekkel játszani, s megbolondítanád egy kicsit a kinézetedet, akkor a fiús zakóhoz egy miniszoknyát kell húznod. Ezzel teljesen összezavarod az értetlen külvilágot, de a divatszakértők tudni fogják, hogy nem véletlen a választásod. Tehát miniszoknya vagy miniruha, szűk felső és fiús zakó. A magas sarkú cipő itt is elengedhetetlennek tűnik.

Ha igazán bevállalós vagy, overallal is vagy bővebb nadrággal is felveheted.


Kapcsolódó cikkek:

Érdekel, hogy miben fogunk járni, amikor melegszik az idő? »

Címkék:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés