Született illatok

Susan, Gabriell, Bree és Lynette most elhozza számodra a Lila akác köz illatát!

Minden bizonnyal nem kell, hogy bemutassam Nektek azt az amerikai sikersorozatot, melynek négy feleség a főszereplője, és otthonuk Széplak városában, a Lila akác köz. Gondolom, most már sejtitek kikről is szeretnék írni, igen, ők a Született feleségek (Desperate Housewives).

Idén a sorozat négy főszereplője, Susan (Teri Hatcher), Gabriell (Eva Longoria Parker), Bree (Marcia Cross) és Lynette (Felicity Huffman) gondoltak egy nagyot és beálltak azon híres kolléganőik táborába, akik már sikerrel dobtak piacra saját készítésű parfümöt.A Lila akác feleségei olyan illatkompozíciót akartak létrehozni, mellyel még közelebb kerülhet egymáshoz a sorozat és rajongója. Eva Longoria szerint ez egy olyan parfüm, amely tükrözi az erős, független nőt, de ez a nő törékeny és vonzó is egyben.A parfümök üvegei a színésznők egyedi ízlésvilágát és sajátos személyiségét testesítik meg, az alma pedig mindegyik kiszerelésben megjelenik, mely a valódi kísértést szimbolizálja, egyenesen az Édenkertből. Négy sztár, négy illat, melyek közül biztos megtalálod majd az igazit.  Gabrielle extravagáns és vad és őrülten szexi, fő kompozíciója a málna, és az ananász. Bree illata a kemény és magabiztos üzletasszony illata, fő kompozíciója a zöld alma, a vanília, és a jázmin. Susan bohókás, szeleburdi, ugyanakkor romantikus és művészi. Fő kompozíciója a narancsvirág és a cédrus. Lynette illata, pedig szinte árasztja magából az erőt és energiát.


A négy szexi Született Feleség tehát öntudatos, ravasz, ugyanakkor jóságos és szexis – mindegyik a maga személyes és bűnös, piszkos kis titkaival. Most olyan szerencsés helyzetben vagytok, hogy egyik féltve őrzött kis titkukat ti is megismerhetitek. Ehhez nem kell mást tennetek, mind kipróbálni az új illatokat, melyeket egyelőre csak az amerikai Macy’s üzletből tudtok megrendelni, de hamarosan nálunk is kaphatók lesznek, 10.490 forintért. 

Kapcsolódó cikkek:

Agent Provokateur – A hódítás receptje »
A szívtipró szívdöglesztő illata »
Be Delicious –pop art stílusban »
Meztelen szupermodellek az új D&G parfüm reklámjában »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés