Szupermodellek lepték el az angol Vogue-ot!

Habár még csak november van, egyre-másra látnak napvilágot a decemberi címlapok, különleges, ünnepi editoriálok. Az angol Vogue magazin decemberi számának borítójáról már olvashattatok egy összeállítást, most pedig egy nem mindennapi, igazán karácsonyi fotósorozatot szeretnék Nektek bemutatni! Nézzük meg, miről is van szó!

Meg kell hagyni, a neves divatlap az év utolsó számában kitett magáért, hiszen egy rendkívül izgalmas magazinnal lepte meg a divatrajongó közönséget. Nem véletlen, hogy ennek a kiadásnak a „Szuper Sztár” nevet adták a szerkesztők, hiszen jó néhány olyan kiemelkedő divatikon tűnik fel a magazin hasábjain, mint a már említett bájos címlaplány, Emma Watson.

   

Az angol Vogue évzáró decemberi számába felkérte az elmúlt tíz év legnépszerűbb modelljeit, hogy egy igazán egyedi fotósorozattal koronázzák meg a karácsonyi ünnepek fényét. A képeket a kiváló divatfotós, Mario Testino készítette, aki megpróbálta kiemelni mindegyik manöken saját egyéniségét, és a képeket elnézve megállapíthatjuk, hogy ez sikerült neki.

   

A fotókon 15 modell tűnik fel, akik között találunk angol származásúakat, mint Kate Moss, Naomi Campbell, Stella Tennan, vagy Lily Donaldson, de szerepel a fotókon két klasszikus szupermodell, Claudia Schiffer és Angela Lindwall is.

Ezenkívül a fiatalabb generáció trónkövetelői is helyet kaptak az editoriálban, mint például Freja Beha Ericsen, Natalia Vodianova vagy Georgia May Jagger.

Természetesen a lista nem teljes. Szerintetek ki hiányzik? Mi személy szerint nagyon szomorúak vagyunk, hogy olyan kiemelkedő manökenek, mint Miranda Kerr, Natasha Poly vagy Mihalik Enikő nem kerültek be a fotósorozatba. Mindenesetre reméljük, nem ez lesz az egyetlen editoriál, ahol a legjobb modelleket gyűjtik össze.

Nektek tetszenek a modellekről készített képek? Ki a kedvencetek?

A képeken a következő moellek szerepeltek: Kate Moss, Daria Werbowy, Karlie Kloss, Georgia May Jagger, Natalia Vodianova, Claudia Schiffer, Carmen Kass, Sasha Pivovarova, Lily Donaldson, Angela Lindwall, Naomi Campbell, Freja Beha Erichsen, Edie Campbell, Stella Tennant, Lara Stone

Képek forrása: http://models.com

Címkék: , , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés