TOP 5 luxusrezidencia

Kíváncsi vagy rá, hol található és milyen az öt legdrágább ház a világon? Most megmutatjuk neked a luxus legfelsőbb szintjeit.

Az ötödik helyen a Hearst Mansion áll Beverly Hillsben, összesen 165 millió dollárt ér. 29 szoba és három medence tartozik a villához, úgymond szerepelt a Keresztapa című filmben is. Érdekessége, hogy Kennedy elnök és felesége Jacqueline itt töltötték a mézesheteket.A negyedik helyezett a Fairfield Pond, mely Hamptonsban található, és 170 millió dollárt kóstál. A legnagyobb magánkézben lévő épületegyüttes az egész Egyesült Államokban, 63 holdnyi terület egy milliárdos kezében. 29 szoba, 5 sportpálya, egy bowlingterem és egy melegvizes medence alkotja, utóbbi egymagában is 150 ezer dollárt ér.


A harmadik egy Hyde parki lakás golyóálló üveggel és egy titkos folyosóval, mely összeköti a Mandarin Hotellel. Mindez 200 millió dollárért.A második helyezést a Villefranche-sur-Mer-i Villa Leopolda kapta, melyet 1902-ben építettek a belga Leopold király parancsára. 19 szoba, sportlétesítmények, medence és mozi teljesíti ki a luxus élményét. Mindez nem kevesebb, mint 750 millió dollár értékben.Az első helyen az 1 milliárd dolláros Antilla rezidencia áll Mumbaiban. Még mindig építik a 27 emeletes álomházat, mely Mukesh Ambani iparmágnás, a világ negyedik leggazdagabb emberének vágyait tükrözi, az épület az ő tulajdonában áll. Bálterem és 600 alkalmazott szolgálja a lakók és vendégek kényelmét.Én a Villa Leopoldába költöznék, és Te?

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés