Tavaszi sminktrend - 1. rész

Bár még csak január van, a tavaszi sminkszezon már megkezdődött. Sorozatunk első részében a Chanel-ház Les Impressions des Chanel kollekcióját mutatjuk be, mellyel a natúr sminket favorizálóknak kedvezünk leginkább.


Coco Chanel egész életében azon igyekezett, hogy a nők természetes szépségét hangsúlyozza. A 2010-es tavasz újdonságai ennek az elképzelésnek próbálnak megfelelni. Csupa üde, lehelet finom szín, barnák, homok színek és khaki.


 

A szemhéjpúderek enyhén selyem fényűek, a rúzsok világosak, barnás árnyalatúak, a pírek bronzosak, a lakkok matt, pasztell színűek. Itt mindenki megtalálja a saját bőrszínéhez és stílusához illő darabokat. Ezek a sminkek kiválóak a mindennapokban, iskolába vagy a munkahelyre, de egy erősebb árnyalattal kombinálva estére is tökéletesek.


 

Ez, a natúr hatású smink remekül illik az idén nagyon divatos, romantikus virágmintás ruhákhoz, de a nagy visszatérő barnához is jó választás. Kék szeműeknek a bronzos, zöldeknek a mályva, barnáknak pedig az arany árnyalatok a legjobbak.

Kapcsolódó cikkek:

Természetes reklámkampányok »
Virágmintás álom a MAC-től! »
A cicás szemhez cicás haj dukál »
Füstös szemek forever »
És végül, de nem utolsósorban: a menyasszonyi smink és haj »

Címkék: ,
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés