Tedd színesebbé a hétfőket!

Bizonyára senki sem szereti a hétfőket, újra indulnak a szürke hétköznapok, és nagyon messzinek tűnik még a hétvége. Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen egy-egy színesebb ruhadarabbal vagy kiegészítővel vidámabban kezdődhet a hét.

A most következő összeállításunkból megtudhatjátok, milyen ruhákkal javíthattok a hétfő miatt kialakult rossz kedveteken. Tartsatok velünk és ezek után garantáltan nem indul lehangoltan a hét!

Habár már mindjárt itt az ősz, ez nem jelenti azt, hogy nem lehet színesbe öltözni. A virágmintás ruhadarabok a nyári szezon nagy slágerei voltak, és maradnak is az őszi idényben.

A melegebb napokon bátran viseljetek egy-egy virágos ruhát, pólót vagy topot. Egy egyszerű farmerrel máris nem olyan unalmas. Arról nem is beszélve, hogy nemcsak a saját hangulatotokat, de másokét is feldobhatjátok a ruhátokon viselt virágokkal.

Az idei ősz kedvelt színei a khaki, a sötétkék és a barna lesznek. Ezeket a színeket nyugodtan lehet viselni egy-egy világosabb árnyalattal párosítva. Ha elég merészek vagytok hozzá, akkor nyugodtan választhattok a lila, a mustársárga és a meggypiros különböző színeiből egy-egy ruhadarabot.

A kiegészítőtökkel is feldobhatjátok az őszi, hétfői ruháitokat. Manapság megint nagyon divatosak a különböző, virágos kitűzők. Egy–egy egyszínű felsőre rakva igazán különleges megjelenést kölcsönöz.Nemsokára beköszönt az ősz, ezért előkerülnek a sálak és kendők is a szekrény mélyéről. Az egykedvű hétfőket egy tarka kendővel igazán színesebbé tehetitek, nem beszélve arról, hogy hidegebb időben még melegítnek is!Érdemes megemlíteni a táskákat is! A megszokott fekete, szürke és barna árnyalatok helyett válasszatok vidámabbakat, színesebbeket. Ma már a szivárvány minden színében pompáznak a különböző méretű és fazonú darabok, amik szintén képesek javítani a közérzetünkön.Reméljük, kaptatok egy-egy használható tippet ahhoz, hogy javítsatok a lehangolt hétfői és őszi hangulatotokon. Nektek vannak ilyen kedélyjavító ruhadarabjaitok?

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés