Tedd színesebbé a laptopod!

Ugyanúgy, ahogy a mobiltelefonokhoz, ma már a laptopokhoz is kaphatók különböző "kiegészítők", melyek segítségével színesebbé tehetjük gépeinket. A szolid változatoktól az igazán feltűnő megoldásokig válogathatunk a laptop kiegészítők palettáján.

Vannak ugyan olyan laptopok, melyeket eleve színes vagy mintás változatban készítenek - ám ennek a hátulütője, hogy ha valami szép, nem biztos, hogy okos is. Szakértői szemmel megnézve, ezek a laptopok bár sokba kerülnek, mégsem tudnak sokat - maximum a barátnőink előtt tudunk vele villogni, de a pasink tetszését biztos, hogy nem nyeri el.

De nem kell elkeseredni azoknak sem, akiknek okos, de egyszerű, fekete színű gépük van, hiszen számtalan varriáció közül válogathatnak, hogyan dobják fel laptopjukat.

Az egyik ilyen kiegészítő a táska, amely elengedhetetlen kellék. Régebben sokat reklámozták azokat a nagy, fekete, stílustalan táskákat, melyeken ha átgázol egy úthenger, akkor sem lesz semmi baja a gépnek - ez az "őrület" szerencsére már lejárt, a nők körében legalábbis mindenképp.

   

Biztos, hogy nem fog úthenger szaladgálni a laptop táskánkon, ám ha mégis, a divatosabb darabok között is találhatunk már strapabíróbb változatokat. Aki pedig csak néha viszi magával laptopját, egy egyszerűbb, de sokkal díszesebb és kirívóbb darabot szerezzen be mindenképp!

   

Annak ellenére, hogy a laptop érintőpadja tökéletesen helyettesíti az egeret, sokan ragaszkodnak a hagyományos megoldáshoz is. Egerek is készülnek már többféle méretben, alakban és főleg színben, amelyekkel nemcsak a laptopot, hanem az asztali gépet is fel lehet dobni kicsit.

Mostanában egyre népszerűbbek a laptop matricák, melyeket a gép tetejére ragasztva az teljesen új külsőt kap - talán ez az a megoldás, melyet barátnőink garantáltan megcsodálnak majd s talán még irigykednek is.

   

Igen nagy a választék interneten és már a boltokban is, ám ha se az egyszerű virágos, se a szőrös leopárdmintás nem nyerte el a tetszésünk, készíttethetünk egyedi tervezésűt is egy fotóból, rajzból vagy csak egy olyan képből, ami nem szerepel sehol sem a listán.

   

Neked nincs még kiegészítőd a laptopodhoz? Nézz szét a neten vagy a boltokban, hogy ne csak okos, de szép is legyen a géped!

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés