Téged is „érdekel” a foci?

Ezeréves bélyeg a nőkön, hogy ők bizony nem szeretik a focit. Hányszor hallottuk, hogy a férfiaknak mindenféle mesével kell álltatni a kedvesüket, hogy a haverjaikkal megnézhessenek egy meccset. Nos, ezeknek az időknek vége.

Mióta mi nők rájöttünk, hogy egy meccs mégsem csak egy golyóbis kergetéséből és érthetetlen szabályokból áll. Jóképű, fess játékosok is vannak a pályán ugyanis.

Ettől kezdve a foci nézettsége elkezdett szárnyalni, a női magazinok pedig félmeztelen macsókat, úgynevezett focistákat mutogattak. A nézettség dolog persze nem bizonyított, de tény, ami tény, nem minden nő a futball szépsége miatt, sokkal inkább a benne szereplő férfiak szépségétől elbűvölve nézi a sportot.

Nagy üzlet focistákkal reklámozni a különböző divatcégek kollekciót, jól tudja ezt az olasz válogatottat levetkőztető és felöltöztető Dolce & Gabbana is, vagy a Beckhammel kampányoló Armani, csakúgy, mint a Real Madridot választó Hugo Boss.A srácok utcai öltözeteként egy kényelmes, de ugyanakkor elegáns dizájnt választottak a Hugo tervezői. Mindenki kap két szürke és fekete öltönyt, egy szürke kardigánt, fekete és fehér tenisz pólókat, kék lezser szövetnadrágot, cipőket, nyakkendőket és fehérneműket.Szerintetek is jól festenek a Reálos sztárok az új öltönyökben?

Kapcsolódó cikkek:

A svéd félisten, a focista, a Calvin Klein Arca: Ljungberg »
Mi köze Louis Vuittonnak a focihoz? Mi tudjuk... »
Focizz Barbie babákkal! »
Egy szexis és jólöltözött férfi: David Beckham »
David Beckham újra Armaniban »HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés