Tehetséges és magyar

Újabb magyar tehetségre lehetünk büszkék a divat világában. Lehet, hogy még nem ismeritek Max Farago, a magyar származású, fiatal, feltörekvő divatfotós nevét annyira, de egy biztos, érdemes lesz szemmel tartani munkásságát, mert karrierje szépen ível felfelé. Most ismerkedjünk meg vele közelebbről!

A fiatal fotós New York-ban él és alkot. Olyan nagynevű magazinokkal dolgozott már együtt, mint a Vogue, a Muse, az Elle vagy az i-D magazinok, de részt vett már különböző reklámkampányok elkészítésében is, például a TopShopnak csinált nem mindennapi képeket.A magyar származású Max fotói azért különlegesek, mert úgy készülnek, mintha valami hiba lenne bennük. Nem szimmetrikusan komponáltak a képek, a beállítások néha egészen egyediek, vagy nem megszokott beállásokat láthatunk a modellektől. Ugyanakkor mégis van bennük valamiféle közvetlenség, amivel közelebb kerülhetünk a fényképész látásmódjához.

Ezt figyelhetjük meg a legújabb fotósorozatán is, amit a Muse magazin nyári számához készített. A nosztalgia jegyében alkotott divatanyag modelljei Yuri Pleskun és Mihalik Enikő, akinek egyébként nem ez az első közös munkája a fotóssal, hiszen már korábban is dolgoztak együtt, akkor az i-D magazin nyári számának fotózásán találkoztak.

 

A most készített fotósorozaton a két modell egy farmon sétálgat és különböző állatokkal pózol. A képek egyfajta idillt árasztanak, a két fiatal gondtalanul tölti egyik nyári délutánját a szabadban. Ezen a divatanyagon nem is annyira a ruhák, mint a hangulat a hangsúlyos, amit a fiatal fotósnak tökéletesen sikerült elkapnia.


Max Farago képei első ránézésre nem tűnnek olyan kiemelkedőnek, de ha jobban megnézi az ember, láthatja azt a kis pluszt, amit nem mindenki tud megragadni ilyen látásmódban. Ettől különlegesek az alkotásai. Nektek tetszenek a képei a magyar származású tehetségnek?

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés