Telefon Ferrari-rajongóknak

Igazi csemegével rukkolt elő a luxustelefonokat gyártó és forgalmazó Vertu. Az Ascent Ferrari GT nevű modellt ugyanolyan bőr és fém borítja, mint az igazi Ferrarikat - még egyes elemei is ugyanarról a gyártósorról származnak, ahol a kocsikat szerelik össze.

A Vertu régóta híres felsőkategóriás telefonjairól és kiegészítőiről, de a legfrissebb modelljükkel sem vallanak majd szégyent. Ezúttal a száguldás szerelmeseinek, konkrétabban a Ferrari-rajongóknak készítettek egyedi telefont, az Ascent Ferrari GT képében.

 

A készülék a Ferrari 458 Italia dizájnja alapján készült. A vonalvezetés a járgány 570 lóerőt magába záró motorját idézi, ráadásul az elkészítése során olyan anyagokat használtak, amelyek az életnagyságú kocsiban is megtalálhatóak. A piros bőr díszítés szintén egyezik a 458 Italia üléseit borítóval.

 

A telefon specifikiációja nem olyan impozáns, mint a külseje. A mindössze két hüvelykes kijelző 240x320-as felbontást tud produkálni és a 3G támogatás is kimaradt belőle. Internetezésre tehát a ma népszerű okostelefonokkal ellentétben nem igazán alkalmas, az öt megapixeles kamera és a jókora, 32 gigabájtos háttértár viszont kapóra jöhet.

 

A Vertu szerint a telefon egyes elemeit ugyanazon a gyártósoron készítették, ahol az autókat is összeszerelik. Az Ascent Ferrari GT exkluzivitását növeli, hogy limitált széria, összesen 2011 példányt készítettek belőle. A hírek szerint hazánkba mindössze egyetlen példány jut el, így aki szeretne hazavinni egy ilyen készüléket, annak minden bizonnyal külföldről kell majd beszereznie. 

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés