Téli újdonságok

Új cikksorozatunkban minden hónapban bemutatjuk a legújabb szépségápolási termékeket, amelyek már itthon is megvásárolhatóak.

Elsőként az új Pantene Aqua Light kollekciót szeretnénk bemutatni, amely fő vonzereje az, hogy nem lapítja le a hajat, hanem volument ad neki. Megemeli a hajszálakat a hajhagymáktól kezdve és ezáltal dús hatású lesz hajkoronánk - legalábbis ezt ígéri.

A több lépcsőből álló folyamatot természetesen kipróbáltuk, hogy a saját bőrünkön - illetve hajunkon - lássuk az eredményt. A samponnal indítottam, ami kissé formabontó, hiszen a színtelen gél egy átlátszó flakonban van. Ezután következett a balzsam, majd - hogy biztosra menjünk - még egy hajban maradó ápoló spray-vel is erősítettem a hatást.

A tapasztalatom az, hogy tényleg megnöveli a haj volumenét, amely ezáltal többnek látszik és nem lapul le. Talán egy negatív kritika érheti a terméket: kicsit korábban kezdett el zsírosodni a hajam, mint a többi sampontól. A termékcsalád egy próbát mindenképpen megér, de ne feledjétek a régi szárítási trükköt: Jobbról balra és balról jobbra hajtsátok a fejeteket, semmi esetre se előre, mert úgy lelapul a haj!

Közeledik a Valentin-nap és tanácstalan vagy, hogy mivel lepd meg a szerelmedet? A Lush újdonságai minden szívet elvarázsolnak. Hölgyeknek a béka-királyfi fürdőgolyó combó javasolt, amely nemcsak isteni illatú, hanem még át is változik a szemed előtt! Csókold meg ezt az aranyos békát a csücsöri, piros kis száján, majd pottyantsd bele egy kád jó meleg vízbe, és láss csodát: amint pezsegve feloldódik, meg fog jelenni előtted a királyfi, épp úgy, mint a mesében. A királyi hangulatról egy fenséges, új illat: jázmin, szantálfa és narancsvirágolaj fülledten érzéki keveréke gondoskodik.

   

Mivel a férfiaknak ugyanolyan fontos az arcápolás, mint nekünk nőknek, ezért nyugodt szívvel ajánljuk - talán egy kis nevelő szándékkal - ezt az arctisztítót, amiért tuti, hogy a pasid még jobban a szívébe zár! Az Ambrosia sok olyan összetevőt tartalmaz, amelyek, bár hihetetlenül hangzik, de képesek a borotválkozás utáni vörös és fájó állcsúcsot nyugodt, sima és problémamentes bőrfelületté változtatni. A férfiak ezt addig nem is fogják elhinni, míg ki nem próbálták. Egyszerű illata miatt is közkedvelt. Komfortosabbá teszi a borotválkozást és csökkenti az égető érzést, amit a borotva okoz.

   

Eljött a februárban szokásos farsangok ideje, a MAC is talán egy ilyen eseményre készül legújabb termékcsaládjával, amely a Peacocky, azaz "Pávás" elnevezést kapta. Mint ahogy a neve is mutatja, elsősorban a páva színeiből merítettek ihletet az alkotók, ám mégsem zűrzavaros a kollekció. Meseszép színek, amelyek egymással kitűnően kombinálhatóak.
A Kisseable Colour szájfények krémesek és csillogóak, meseszép szatén fényt árasztanak magukból. Természetesen hétköznapra egy visszafogott sminkbe ugyanúgy lehet használni a színeket, mint egy hétvégi 'Ereszd el a hajam' típusú buliba. A Mega Metal Eyeshadow fényvisszaverő részecskéi ragyognak, ahogy rájuk esik a fény, amivel meseszéppé teszik viselőjüket.

Ez a február is bővelkedik újdonságokban, ahogy hírt kapunk új termékekről, természetesen azt is megírjuk! Ti milyen újdonságot szereztetek be?

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés