Természetes reklámkampányok

A 2009-es őszi-téli kollekciók reklámkampányaira egy dolog nagyon jellemző volt; a természet. A tervezők előszeretettel léptek ki a műtermek zártságából, hogy modelljeiket a természet lágy ölén mutathassák be. Egy kis visszatekintés 2009 legtermészetesebb reklámkampányaira.

Íme a Chloé kampányának egyik fényképe amin a három gyönyörű modell, föld színekbe öltöztetve sétál egy búzatábla közepén.Paul Smith modelljeit látva egyenesen egy vidéki hétvége hangulatvilágába csöppenhetünk.

A Gucci reklámkampányában a vadvirágos rét és a játékos hangulat játszik főszerepet, meg persze a kép leghangsúlyosabb pontjaként kiemelt Gucci táska.Stella McCartney különleges kampányfotóit már nálunk is láthattátok, de ebből a felsorolásból sem hagyhatom ki. A fotókon a modell a méltán híres Bambi című meséből ismert Disney figurákkal látható. Szerintem nagyon ötletes, és figyelemfelkeltő fogás!A Chanel őszi kampányában is nagy szerepet játszik a természet. A fekete-fehér fotókon azonban nem a bujaság és a természetesség látszódik, hanem egy megfoghatatlan elegancia. Olyan érzést kelt mintha egy francia kastély kertjében lőtték volna a képeket, egy grófnő délutáni sétáját követve.A Mulberry csodaszép táskáit is, vad, torzonborz erdei nimfák mutatják be. Legalábbis elsőre én így értelmeztem a képeket. De az is lehet, hogy eltévedt nagyvárosi lányokat látunk. Mindenki döntse el maga.A Ferragamo reklámon már egy rendezettebb parkszerű környezetbe helyezték a modelleket, de a természetnek itt is elengedhetetlen szerepe van, hiszen az élénkzöld fű nélkül sokkal kevésbé lennének dominánsak a modelleken látható bordó ruhák. A Hermés hirdetésében pedig az északi sark világába csöppenhetünk, ahol humoros módon a modell és a rénszarvas is hasonló kendőt viselnek.

Neked melyik kép a kedvenced?

Kapcsolódó cikkek:

Kate Moss félmeztelen cigánylányként pózol »
Segíts a Guccival! »
Daria pucéran az aranyló búzatáblák közepén »
Hogy jön Bambi a divathoz? »
Természetesen fehérneműben »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés