Teszt: pozitív

Nincs csodálatosabb állapot az áldottnál. Nem lehet gyönyörűbb egy nő, mint amikor éppen gyermeket vár. A személyes környezetemben végignéztem egy - két terhességet, amikor az ifjú lányból, vagy ideges harmincasból varázslatos virág nyílt, egyszóval minden egyes nappal szebbé tette az anyaság. Ezekben az áldott hónapokban válunk valódi nővé, s bár én még nem éltem át mindezt, de minden bizonnyal nem létezik ennél gyönyörűbb dolog a világon.

Van egy divathóbort, amelyet Demi Moore indított hódító útjára 1991-ben, méghozzá a Vanity Fair címlapján. Anyaszült meztelenül készített róla portrét a méltán híres Annie Leibovitz és onnantól kezdve nem volt megállás. Minden valamire való híresség szükségét érezte, hogy róla is készüljön egy hasonló sorozat, a szupermodellektől kezdve a színésznőkön át, egészen a popikonokig, minden sztár ledobta a textilt, amint teherbe esett.

Hogy mindez provokáció vagy polgárpukkasztás-e? Nos, bizonyos értelemben lehet annak is nevezni, de az mit sem változtat azon a tényen, hogy igazi művészi fotók születtek, ha nem is minden egyes alkalommal, de az esetek többségében egész biztosan. Kiválasztottam a kedvenceket, az első helyen az elsőszülött gyerek, Demi Moore áll. Néhányan próbálták utánozni, mások megugrani azt a szintet, több-kevesebb sikerrel, talán Alessandra Ambrosionak sikerült. Ti bevállalnátok? Mi igen.

 

   

 

   

 

   

 

   

 

 

 

 

 

 

Szentesi Évi

 

Kapcsolódó cikkek:

Elle-nállhatatlan tizenkettő »

Címlapszemle: Vogue Paris 2012 »

Alessandra Ambrosio és a 2,5 millió dolláros melltartó »

Hírességek szülés után is formásan (x) »


HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés