Top 5 tavaszi trend

Ahogy megjelennek az első tavaszi napsugarak, azonnal ellenállhatatlan kényszert érzünk, hogy ledobjuk a nehéz téli gönceinket, és valami újat, frisset és könnyedet villantsunk.

Persze, az sem árt, ha a tavaszi fíling mellett trendi darabokban pompázunk. Hogy könnyebb legyen a választás, bemutatjuk a tavaszi-nyári szezon öt leghangsúlyosabb trendjét.

Villants hasat!


Érdemes kezelésbe venni az eltunyult hasizmokat, ugyanis az igazi divatmánok idén hasat villantanak. A kilencvenes évek tinidivatját idéző felsők mellett idén a rafinált szabású, hasat szabadon hagyó darabok voltak a kifutók slágerei, így várható, hogy hamarosan tömegesen tűnnek fel az utcákon is közszemlére tett hasak és derekak.

Méretes T-shirtök
Persze az se essen pánikba, akinek van mit takargatnia deréktájékon, ugyanis maradva a kilencves évek divatjánál, ismét megjelentek a kifutókon a klasszikus T-shirtök. Szerencsére a neonszíneket ezúttal hanyagolták a tervezők – legalábbis ebben a műfajban -, helyette az elmúlt szezonban népszerű óriásmintákat és felíratokat helyezték rá ezekre a klasszikus darabokra.

Barokkos túlzások


Az őszi-téli szezon barokk őrülete némiképp megszelídült a tavaszi napsugarak hatására, és könnyedebb formában tért vissza hatalmas, hangsúlyos ékszerek formájában. Ezek remekül kombinálhatók a szezon könnyed, légies ruháival.

Bomberdzseki nőkre hangolva


Hűvösebb tavaszi napokon és nyárestéken az igazán trendi csajok bomberdzsekit borítanak a vállukra. Aki esetleg aggódna, hogy mit fog kezdeni ezzel a cseppet sem nőies darabbal, azt gyorsan megnyugtatjuk: a bomberdzsekik idén igazán nőiesek. Egyrészt alkalmazkodnak a hasvillantós trendhez, és rövid derékkal készült, másrészt pedig selyemből vagy bőrből készül, így a csajos megjelenés garantált.

Hippi életérzés


A virágmintáknak már jó ideje bérelt helyük van a kifutókon, ám minden szezonban kicsit más arcukat mutatják. A tavasz és a nyár egyértelmű trendje ebben a műfajban a hetvenes éveket idéző, színpompás, pszichedelikus virágminta lesz, ahogy a hippik csinálták anno.

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés