Trendelőrejelzés: 2010 legdivatosabb darabjai

Most, hogy már minden divatház felvonultatta a legújabb kreációit, és lassan az összes neves márka kampányfotói napvilágot láttak, összefoglaljuk Nektek, hogy melyek lesznek azok a darabok, amik nem hiányozhatnak egy trendkövető hölgy szekrényéből. A téli leárazások forgatagában már most érdemes az új kollekciókból is csemegézni, nehogy elvigyék az orrunk elől az idei év alapdarabjait!

A nyolcvanas évek még mindig hódít, tehát a válltömés és a cicanadrág marad.  A szűk blézerek kora egy időre leáldozott, a legnagyobb trend a boyfriend jeans után a boyfriend blézer. A blézerből érdemes eggyel nagyobb méretet venni, így viselve tényleg olyan lesz, mintha a barátunktól kértük volna kölcsön. Az ujját mindig hajtsuk fel, így extra divatos és kényelmes is lesz egyben.A combcsizma az új leggings? Ezt azért még nem állíthatjuk, hiszen a jó idő beköszöntével a cicanadrág lesz újra a legkellemesebb viselet, de az esti bulikra nem árt beszerezni egy szigorúan béleletlen tavaszi csizmát is. És ha már csizma, minél hosszabb, annál trendibb!


A cicanadrág tehát marad, anyagát tekintve legyen farmer, vagy bőrhatású leggings.  A PETA törekvéseinek nem kedvez ez az év, ugyanis a bőr és a szőrme is virágkorát éli idén. A bőrruhákból a fekete, a testszínű és bronzos darabok kerülnek előtérbe, a szoknyahossz térd fölötti vagy maxi, a szőrmedíszítés pedig a lábbeliken és a táskákon egyaránt megjelenik.Emlékeztek még a kilencvenes évek hatalmas klumpa-divatjára? Nos, ezek a néha meglehetősen lábfájdító darabok is visszatérnek az idén, de szigorúan magas sarokkal.A neszesszerek elengedhetetlen kelléke idén az ötvenes évek díváit idéző vörös rúzs lesz, a szájfények pihenhetnek egy picit. Ugyanakkor a szemek hangsúlyozásánál a pasztell színek divatja tér vissza, ebben az esetben az ajkak hangsúlyozására elég egy testszínű rúzs is, vagy ajakápoló.A minták tekintetében a virágmintáké lesz a főszerep, de a tengerészcsíkos darabok is újra hódítanak. A mintás darabok kombinálásánál az a szabály, hogy nincs szabály, amit egész könnyű lesz betartani.A farmer örök. Újdonságként pedig visszatér a farmert farmerrel trend, és már nem kell annyira ügyelnünk az árnyalatbeli eltérésekre sem. Az előrejelzésekkel ellentétben a szűk vagy egyenes szabású farmernadrág marad idén is, ami bár főleg a vékony lányoknak áll jól, de még mindig jobb, mint a nyolcvanas-kilencvenes évek combnál laza, bokánál szűkülő répanadrágjai.Összegzésképpen: válltömés, cicanadrág, virágmintás ruha, bőrszerkó, klumpa, vörös rúzs és designer farmer-szett. Ha ezeket a darabokat beszereztük, bár a divat kiszámíthatatlan, nagy meglepetés nem érhet bennünket.


Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés