Tudod mi az oxidációs kár? (x)

MI AZ OXIDÁCIÓS KÁR?

Az oxidációs kár akkor történik, amikor a bőrt szabad gyököket termelő irritáció éri. A szabad gyökök olyan környezeti tényezők hatására termelődnek, mint például a légszennyezés, a cigarettafüst vagy az UV sugárzás. Az oxidációs károkat okozó szabad gyökök gyengítik a bőr természetes védekező mechanizmusait, melynek eredményeként idő előtti jelennek meg az öregedés jelei.

MI A RE-NUTRIV ULTIMATE LIFTING SERUM?
A Re-Nutriv Ultimate Lifting Serum gyors hatású bőrfeszesítő készítmény, mely az Estée Lauder kutatási és fejlesztési laboratóriumban kifejlesztett legkorszerűbb bőrfeszesítő technológiát alkalmazza. Célja a fiatal bőrre jellemző feszesség, vitalitás, tisztaság és simaság helyreállítása. Azonnali és tartós használata során jelentkező jótéteményei révén a bőr gyakorlatilag immunissá válik az öregedés látható jelei ellen.


HOGYAN MŰKÖDIK?
A Re-Nutriv Ultimate Lifting Serum regenerálja a környezeti hatások által okozott oxidációs károkat a bőrben. Az UVA sugárzás hatására elszenvedett oxidációs károk mértékével sokáig nem volt tisztában az orvostudomány. Ma már azonban tudjuk, hogy a hosszabb ideig elszenvedett UVA sugárzás és az ózon komoly károkat okoznak a bőrben.

Estée Lauder exkluzív, szabadalmazott OGG1 technológiájának alapja egy természetesen előforduló enzim, melynek egyetlen feladata a bőrbe jutott szabad gyökök által okozott oxidációs károk semlegesítése. A bőr egészségének megőrzése lehetővé teszi, hogy feszességét is visszanyerje. A hatást optikai technológiák fokozzák: a dél-tengeri gyöngy őrlemény tisztábbá, a savmentes bőrfinomító anyagok pedig simábbá teszik a bőrt.


FŐ HATÓANYAGAI:
Feszesítés:

•    OGG1: az Estée Lauder által szabadalmaztatott technológia semlegesíti az UVA sugárzás és az ózon által okozott oxidációs károkat. A bőr természetes védekező rendszerének erősítése és a természetes kollagén és elasztin termelés serkentése révén helyreállítja a bőr egészségét. Mindezek hatására nagymértékben csökken a megereszkedés, a bőr feszesebbé válik és visszanyeri egészséges ragyogását.
•    Kínából származó bókafű gyökér: erősíti a bőr védekezőképességét és növeli a bőr energiaszintjét.
•    RNA részecskék és perui macskakarom: regenerálják a bőrfelszín károsodását.

Erősítés:

•    Édes mandula mag kivonat: egy minden irányba rugalmasan nyúló, polimerszerű anyag, mely azonnal feszesebb érzetűvé teszi a bőrt.
A bőr rugalmasságáról a következő hatóanyagok gondoskodnak:
•    Ursolic sav, az anti-irritáns és antioxidáns hatásáról ismert rozmaring kivonata.
•    A bőr rugalmasságát fokozó képességéért nagyra becsült Chaga (Kínában Lingzni néven ismert) gomba, melyet az ősi kínai orvoslásban egyszerűen csak a gyógynövények királyának neveztek.
•    Ligustrum mag, egy titokzatos kínai gyógynövény, mely megőrzi a bőr rugalmasságát.
•    Polipeptidek keveréke: a bőr saját aminosavainak működését utánozva segíti a kollagén-termelést.
•    A nedvesség mágnesként ismert hialuronsav és egy nedvességmegtartó réteget erősítő exkluzív Estée Lauder keverék (koleszterin szulfát, ceramidok és zsírsavak elegye), melyek a bőrt belülről kipárnázva gondoskodnak a fiatalosabb megjelenésről.


Halványító hatás:

•    Dél-tengeri gyöngyök:  bőrhalványító hatásuk régóta ismert
•    Resveratrol: a kínai Polygonum növény kivonata, mely a japán ciprus kivonattal együtt megakadályozza a pigment foltok kialakulását.
•    Biológiailag erjesztett élesztő: halványítja a sötét foltokat.

Simító hatás:
•    Újgenerációs optikai fényszóró anyagok: láthatatlan fátyolként mutatják tökéletesnek a bőrt, észrevétlenné teszik a kisebb ráncokat és a pórusokat.
•    Cukorból nyert, rendkívül hatékony, savmentes bőrfinomító anyagok: fokozzák a bőr exfoliáló képességét, hogy a feszesítő hatóanyagok gyorsabban és közvetlenebbül szívódhassanak fel.

HASZNÁLATA:
A Re-Nutriv Ultimate Lifting szérumot reggel és este vigye fel a megtisztított bőrre. Kerülje a szem környékét. Ezután használja a Re-Nutriv Ultimate Lifting krémet és a Re-Nutriv Ultimate Lifting szemránckrémet.

Kapcsolódó cikkek:

Estée Lauder megtalálta a fiatalság molekuláját (x) »
Boruljon rózsaszínbe a világ! (x) »
Viseld az ősz tündöklő színeit! (x) »
Estée Lauder őszi színkollekció (x) »
Pillarezegtetés felsőfokon (x) »
Double Wear Stay-In-Place ShadowCreme (x) » 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés