Twilight Fashion Week

Ismerjük a fontos helyeket: New York, London, Milánó, Párizs. Node Twilight? Az meg hol van? És van neki divathete? Igen!

Ha korábbi cikkünkből már megtanultad, hogyan sminkelhetsz vámpírmódra, akkor itt az ideje, hogy Újhold-rajongásodat végképp beismerve fel s alá ugrálj örömödben, mert a patinás amerikai Nordstrom cég a héten mutatja be az Alkonyat-ihlette kollekcióját. Október 15-től kerül az üzletek polcaira. A rosszhír az, hogy, ha itthon akarsz hozzájutni a darabokhoz neten kell rendelned (shop.nordstrom.com), mert az áruházlánc csak az USA-ban rendelkezik boltokkal.

A Twilight-saga alapján készült kollekciót többségében pólók alkotják, de találhatunk benne kabátokat, kulcstartókat, ékszereket, sőt szépészeti termékeket is. Választék tehát van. Ha nem lennél igazán pólós alkat, de mégis vámpírrajongó vagy, válaszd a csinos kabátkát, amely kockái miatt Alkonyat nélkül is divatos lenne. Ha rockos vagy, a láncos nyakláncokat Neked találták ki.
Sőt, még állást is foglalhatsz Bella szerelmi vívódásában. Nem titok ugyanis, hogy az Újholdban kedvenc hősnőnk szerelmi háromszögbe kerül. Így a pólók között is van vámpíros és vérfarkasos változat is, a Team Edward és a Team Jacob. Te melyiket választod?


Kapcsolódó cikkek:

Eljött az Alkonyat ideje! »
LEGEK: a legjobban öltözött hollywoodi sztárok »
A meztelenség és a vér öltöztet »
Upper East Side vs. Melrose Place? »
Igen! Nem! Oh jaj! – Serenanak és Dannek párosan szép az élet »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés