Ugyanaz a ruha hat különböző címlapon!

Mivel a divat világában az ősz olyan szerepet tölt be, mint az üzleti életben a január, így minden, magára valamit adó magazin igyekszik minél eredetibb címlapot készíteni. Mindegyik divatlap szerkesztői már hónapokkal előre kiválasztják a modellt és a ruhát. Ezért lepett meg, amikor hat, hasonló címlappal találkoztam az elmúlt hónapokban. Nézzük, melyek ezek!

Nos, abban biztos vagyok, hogy ilyen eset nem mostanában történt a divatsajtóban. Hat magazin választotta ugyanazt a ruhát a borítójára, bár az árnyalatok és színek különbözőek. Az ominózus darabot a Miu Miu Divatház készítette legújabb, őszi-téli kollekciójának részeként.

Nos, az is biztos, hogy a kreáció tervezője, Muccia Prada maga sem gondolta, hogy az általa tervezett hatalmas zsebekkel és bőrből készült, virágokkal ékesített, pántos koktélruhája ekkora népszerűségnek örvend majd.Először a júliusi W magazin címlapján, Eva Mendesen láthatta a nagyközönség a Miu Miu ruhát. A színésznő akkor egy sárga színű változatban tűnt fel a borítón. Majd ezután következett az angol Elle, amelyben Lily Allen viselte a ruhát, halványlila árnyalatban.Nekem kicsit furcsának tűnik, hogy egy országon belül két ilyen nívós magazin mint az Elle és a Vogue szerkesztői nem figyelnek egymásra. Ugyanis a ruha a brit Vogue augusztusi számában szintén a címlapon szerepelt. Ott Freja Beha Ericsen dán modell pózolt benne.Szintén ezt a Miu Miu kreációt viselte Mona Johannesson az Elle magazin svédországi kiadásának borítóján, szintén augusztusban. De itt még nem ér véget a ruha „karrierjének” története.És még nincs vége! Az előzetes hírek szerint két magazin szintén ezt a ruhát választotta októberi számának címlapjára. Az egyik az ausztrál, a másik pedig a japán Vogue. Meglepő, hogy egy ruhadarab ekkora sikert arasson a divatban. Bevallom, nekem is nagyon tetszik a ruha, bár abban már nem vagyok annyira biztos, hogy ekkora rivaldafény után szívesen viselném. Nektek melyik címlap tetszik a legjobban?

 

Címkék: , , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés