Ugyanaz a ruha hat különböző címlapon II.

Bizonyára emlékeztek arra a Miu Miu ruhára, ami az elmúlt pár hónapban hatszor bukkant fel különböző magazinok címlapjain. A divat világát bemutató filmek után tudom, milyen nehezen megy az elkészítése egy tökéletesen kidolgozott borítónak. Na de mi történik akkor, ha ezek után a kiválasztott ruha még öt címlapon köszön vissza? Nézzük, most melyik márka kreációja jutott ugyanerre a sorsra!

Említettem már az előző szezonban, az emlékezetes masnis ruha szerepelt legalább hat címlapon, különböző színekben. Most is ez történt, persze egy másik hasonlóan gyönyörű kreációval. Mint ahogy mondani szokás, a történelem és a divat ismétli önmagát, na de ugyanazt a ruhát választani ennyi neves magazin borítójára, elég különös megoldás. Főleg, hogy még a ruha színe is megegyezik.

   

A Balmain divatház 2010-es őszi-téli kollekciójából való darabot először Anja Rubik viselte a bemutatón, nyilván itt tetszett meg annyira a divatlapok szerkesztőjének. Annyi biztos, hogy egy remek kreációról van szó, de tényleg nem volt más ruha, ami belekerülhetett volna a magazinokba?

   

Először a német Vogue címlapján tűnt fel, még augusztusban, akkor Abbey Lee Kershaw viselte ezt a nem akármilyen darabot. Legközelebb a kilencvenes évek szupermodelljén, Cindy Crawfordon láthatta a divatrajongó nagyközönség a Vogue India októberi számában.

   

Ezután a spanyol Vogue borítóján szerepelt, ott Toni Garrn, német származású modell reklámozta az ominózus darabot. Ezenkívül feltűnt még a német Zeit magazin jubileumi kiadásán, Claudia Schifferen, illetve a 10 magazin őszi számában, Anna Della Russon is.

   

Most pedig Natalia Vodianova viseli az angol Harper’s Bazaar decemberi címlapján ezt a körülbelül 30 ezer dollárt kóstáló öltözéket. Nem tudom, ti mit gondoltok, de szerintem ez egy kicsit túlzás. Elhiszem, hogy kínszenvedés ennyi divatház és tervező kínálata között megtalálni a megfelelő ruhát az idei szezon borítóira, de jóból is megárt a sok. Ti mit gondoltok erről a ruháról? Tényleg ennyire különleges lenne?

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés