Újabb celeb, aki várandósan fehérneműben pózolt

Úgy tűnik, a celebek világában ez már divattá lesz. A gyakorlatot olyan világhírű topmodellek és színésznők kezdték, mint Eva Herzigova, Monica Bellucci és Demi Moore, most pedig Elisabetta Gregoraci modell, Flavio Briatore felesége is várandósan pózolt a kameráknak.

Flavio világhírű olasz üzletember, eltiltásáig a Renault Forma 1-es csapatának főnöke volt. 2008-ban szándékosan okozott balesetet a pályán, hogy Alonso megnyerje a futamot. 2013-ban veheti vissza a posztját. Azonban térjünk vissza a feleségre.Elisabettát terhessége még gyönyörűbbé és sugárzóbbá varázsolta.”Megeszem mindent a pizzától a tésztáig, felszedtem 12 kilót, de boldogabb vagyok, mint valaha” – nyilatkozta nagy pocakkal.Elisabetta a terhessége alatt is nagyon odafigyelt arra, hogy divatosan öltözködjön. Terhessége 7. hónapjában a Kenyában eltöltött téli vakáció után Rómában kapták lencsevégre, amint barátnőjével, Micaela Ottomanoval shoppingol. Egy fekete farmer, Marilyn-portrés felsőrész, a lábakon pedig Converse. Megerősíthető, hogy Signora Briatore órákat adhatna arról, hogyan kell stílusosan öltözködni pocakosan.
Időközben a kis utód megszületett, Falco Nathan egy Nizzai klinikán 2010. március 18-án látta meg a napvilágot, nem kevesebb, mint 4,1 kilogrammal. A szülésnél az apuka, Flavio Briatore végig jelen volt. Egészséges mind az anyuka, mind a kis Falco. Mi pedig kíváncsian várhatjuk, Elisabetta milyen trükköket vet be a szülés alatt felszedett kilók leadására.

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés