Újabb megbotránkoztató fotók Terry Richardsontól

A Sisley márka eddig sem szerény kampányképeiről volt híres, köszönhetően Terry Richardsonnak, aki idén is nagyot alakított.

Terry Richardson, 44 éves fotós nem rég készítette el a Sisley divatház 2010-es őszi/téli kampányfotóit, melyek erősen erotikusra és botrányosra sikerültek.

A képeken a legfeltűnőbb Ashley Smith, 19 éves modell, akinek fogai közt a rés sokkal szembetűnőbb, mint a ruhák, amiket visel.

A ruhákkal még nem is lenne gond, hiszen sokan szeretik a szexi és kihívó darabokat, de a pózok kicsit merészre sikerültek.

Uborkák közt a hipermarket padlóján, mosógépben vagy motoron extra rövid miniszoknyában nem épp átlagos kampányképek, de még ezek mondhatók a „legvisszafogottabbaknak”.

A két modell csókolózás közben már tényleg megdöbbentő, a táskareklám a WC előtt pedig kissé ízléstelen, főleg hogy egy nem túl igényes mosdó van a háttérben.A fegyveres kép erőszakot sugall, melyet igazából nem is lehetne reklámozni a médiában – de úgy látszik, a divatháznak – vagy a fotósnak?! – ez sem számít.

Anastasia Barbieri stylist ugyan jó munkát végzett, de aki a képeket nézi, nem biztos, hogy az ízléses darabokra figyel majd fel – köszönhető ez Richardsonnak, aki közelmúltbeli szexuális botránya után is rá bírta venni a modelleket – vagy a divatházat – az ilyen képek készítésére.

Nem mondanám, hogy a Sisley márka mellényúlt a fotós választásakor, de elképzelhető, hogy a média a képek láttán nem éppen pozitív felhanggal fogja emlegetni az új kollekciót.

Ti mit gondoltok a képekről?

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés