Újragondolt Hófehérkék

Az amerikai Harper' Bazaar több oldalt szentelt a nyári szezon legnagyobb dobásának, a fehérnek. Jessica Stam és Heidi Mount szupermodellek mutatják be a legújabb trendnek megfelelő darabokat.


Bár a fehér színt sokan a nyári feketének tartják, idén tuti nem lősz mellé egy ilyen árnyalatú darabbal. Már számos helyen megjelent, hogy a szezon igazi slágerszíne a fehér lesz, és ezt most a Harper's Bazaar is csak megerősíteni tudja. Nadrágkosztümök, blúzok és ruhácskák csakis fehérben!

A képeken két világhírű szupermodell, Jessica Stam és Heidi Mount mutatnak be hófehér kollekciókat, melyeket kutyasétáltatáshoz vagy épp teniszezéshez hordanak. Kicsit merész ötlet, mert így elsőre egyik tevékenység sem az a kifejezetten "fehér ruhás" alkalom.


A fotókon látható még két gyönyörű dalmata, akiket nyugodtan nevezhetünk a sorozat sztárjainak. Mert bár van néhány összeállítás, amit szívesen viselnék, a képekben nincs semmi igazán különleges. A legtöbb képen erőltetettek a beállítások és sok póz nem is előnyös. Jessica persze gyönyörű és nagy kedvenc, de láttunk már róla sokkal jobb fotókat is.


Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés