Ünnepelj együtt a divattervezőkkel!

Divat, kreativitás és gyermeki én kapcsolatáról a korábbiakban már volt szó. Íme, itt egy újabb bizonyíték állításunk alátámasztására. Elérkezett a legjobb alkalom rá, hogy a viszony szorosabbra fűződjön e három terület között. Két részes cikkünkben bemutatjuk, milyen ajándékokkal lepnek meg minket az ünnepi lázban égő tervezők

Kezdjük az alapoknál, az öltözködésnél! Ha nem csupán divat, de karácsonyrajongó is vagy, minden bizonnyal elnyeri tetszésed Meadham Kirchhoff díszes, kötött pulóvere, amely olyan csillogó és hangulatos, mint maga az ünnep. Markus Lapfer ,,Glove” feliratú, piros kesztyűje a hideg időjárásban tökéletes társa lehet.

 

   

 

A Longchamp sem akart kimaradni a karácsonyi buliból, így aranyos, plüssfigurás táskával kedveskedett nekünk. A mesebeli állatkák mellett idén télen a hóember is ihletet adott, ami egy Plumo-nál kapható, bojtos kiegészítőt eredményezett. Vállalkozó kedvűek a bájos darabot akár saját kezűleg is elkészíthetik.

 

   

 

Az ünnep egyik elsőszámú szimbóluma a kandalló fölé akasztott zokni. Karl Lagerfeld páratlan humorérzéke és egoizmusa ismét jól vizsgázott, amikor kreációja alapjául saját magát választotta. A Moschino házat szintén e karácsonyi szereplő inspirálta. Itáliai jelképekkel televarrt zoknija által új értelmet nyer az olasz csizma fogalma.

 

   

 

Anya Hindmarch ezen a télen az édesszájúakból merítette ötletét. Szaloncukor alakú kulcstartója épp ezért az aprópénz mellett némi csoki muníció tárolására is alkalmas lehet. Míg az Urban Outfitters-t az utóbbi időszak ,,bajusz őrülete” sarkallta alkotásra. Piros bögréjük az aktuális trendhez és a Mikulás napjához egyaránt jól passzol.

 

   

 

A Chanel stílus terén mindig is értette a dolgát. Elegáns, arany-fehér hógömbje egy újabb példa erre. A jellegzetes tárgy azonban nem csak őket ihlette meg. Paul Smith ikonikus ,,Love” feliratát szintén a kerek üvegforma mögé rejtette. Mikor is lenne mindez alaklomhoz illőbb, mint a szeretet ünnepén?

 

   

 

Gondolom, válogatott relikviáink jó néhány divatrajongó karácsonyi kívánságlistáján előkelő helyen végeznének. Itt azonban még nincs vége! Következő cikkünkben a smink és testápolás terén alkotott, egyedi kreációkkal bővítjük tovább e sort. Tartsatok velünk akkor is!

 

Oláh Dóri

 

 

Kapcsolódó cikkek:

A Mikulás idén csak a rosszakat jutalmazza  »

Kedves Jézuska! »

A H&M karácsonyi ajándéka: David Beckham félmeztelenül »

Vibráló ünnepek »

Jógyerekek képeskönyve »

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés