Ünnepi kiegészítők a szépségápolás jegyében

Cikkünk előző részében már megtudhattátok, hogy ruhák és kiegészítők terén melyek a tökéletes ajándékok idén karácsonykor egy igazi divatrajongó számára. Ezúttal az alacsonyabb költségvetéssel rendelkező, ám annál kreatívabb Mikulásoknak adunk néhány tippet, mit rejtsenek a fa alá, ha a szeretteik a stílusosság megszállottjai.

Bármilyen ünnepről legyen is szó, a Philosophy mindig gondoskodik a vidám, ötletes meglepetésekről. Díszdobozos, fürdőszobai kellékeik közül most két kedvencünket emelnénk ki. ,Jingle joy” nevű tusfürdőjük amilyen bájos külsőre, olyan finom belsőre. Ám mézeskalács aromájú társa sem marad el mögötte, hiszen karácsonyi illatfelhőjének köszönhetően igazán hangulatosan telhet a vacsora előtti készülődés.

 

   

 

A Lush cég kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektetett a kellemes, s egyben rendkívül fantáziadús termékekre. Ezen a télen a kis és nagy gyerekekre egyaránt gondoltak, amikor megalkották limitált kiadású gömbszappanjaikat. Míg az egyiket a hagyományos, angol puding ihlette, addig a másikon maga a Mikulás mosolyog vissza ránk. A kedves kis apróságok szemünk mellett orrunkra is üdítően hatnak narancsos és mandarinos illataik által.

 

   

 

Idén karácsonykor nagy terhet vett le a L’oreal a férfiak válláról. Tény, ami tény olykor nehéz kiigazodni a nőkön, pláne ha ajándékokról van szó. A gyengébbik nem nagy szakértője azonban most megalkotta a tökéletes szépségápolási mixet. Adventi naptárja ablakai mögé ugyanis legnépszerűbb termékei kicsinyített mását bujtatta el. Imádnivaló és garantáltan levesz minket a lábunkról! A kalendárium gondolata a Ciaté-t is megihlette. 24-féle színben pompázó, kicsiny körömlakkcsaládja minden decemberi reggelt egy csapásra széppé varázsol.

 

   

 

A szaloncukor papírja általában különböző krémekkel töltött csokoládékat takar. A Lancome meglepetése azonban finom édességek helyett illatos apróságokkal kecsegtet. De nem ám akármilyenekkel! A L’orealhoz hasonlóan legkedveltebb kreációi miniatűr megfelelőivel örvendeztet meg minket. Míg a SteamCream márka krémje egy igazán egyedi, aranyos csomagolásban biztosítja, hogy még hóembert próbáló hidegben is selymes legyen a bőrünk.

 

   

 

A lázas készülődés és a nagy ajándékbontogatások lecsillapodása után nincs jobb módszer a pihenésre, mint egy forró fürdő. A hangulatos felfrissülésben az Associates aromaterápiás olajai jó szolgálatot tehetnek. Majd jöhet újra a teljes sminkvértezet, melyhez a Topshop teljes karácsonyi ecsetkollekciója áll rendelkezésünkre.

 

   

 

Kétrészes cikkünkben bemutatott divat- és szépségipari termékeink remélhetőleg adtak néhány jó ötletet azok számára, akik az utolsó pillanatban kapnak észhez, hogy ajándékot kéne venni vagy választani. Ha pedig végül elkészültünk a karácsonyi listával, nem marad más hátra, mint várni a szentestét, és bízni benne, hogy idén télen csakis kellemes meglepetések fognak minket érni.

 

Oláh Dóri

 

Kapcsolódó cikkek:

Ünnepelj együtt a divattervezőkkel! »

Divat: Tervezők, Trendek, Dizájn »

Kedves Jézuska! »

A Mikulás idén csak a rosszakat jutalmazza  »

Mesés Dior karácsony  »

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés