Upper East Side vs. Melrose Place?

Elindult a CW csatorna idei egyik sikersorozatának szánt új Melrose Place. A régi medencében új lakók fürdenek. De mi jobb még a pancsolásnál is? Hát körbenézni a kosztümrészlegen!

A 90-es évek nagy sikerének spinoff/remake-je nem elégszik meg az újrajátszással – ahogy azt a 90210 esetében már megtapasztalhattuk. Némi Született feleségek beütéssel, egy gyilkossággal kezd és rögtön új történtet indít. Más izgalom? Naná: divattéren bevallottan a Pletykafészek vetélytársa kíván lenni.

Erre a legjobb alkalmat a sorozat intrikusának karaktere, a Kate Cassidy alakította Ella Simms gardróbja adja. Ella ott folytatja, ahol Heather Locklear abbahagyta. Így ruhatára tele van fekete, fehér, csillogó Balenciaga és Miu Miu ruhákkal, tökéletes ékszerekkel és toronymagas Jimmy Choo-kal.

Ellenpontja Jessica Lucas karaktere: Riley Richmond, aki csupa bohókás, retro cuccban jár. Mindenhol virágok és szellős minták – Ella soha fel nem venné!

Így a Melrose Place-en egy felső sohasem csak ruhadarab, egy táska pedig órákat mesélhetne. Emma Trask, a show fiatal és kreatív jelmeztervezője rendületlenül azon dolgozik, hogy a Melrose egy igazi 3D-s divatmagazin legyen.

És hogy itthon mikor láthatjuk az eredményt? Ha minden igaz, 2010 februárjától vetíti majd az egyik kereskedelmi csatorna.

Kapcsolódó cikkek:

10 valahavolt legjobb divatfilm »
Igen! Nem! Oh jaj! – Serenanak és Dannek párosan szép az élet »
Öltözködj merészen, rúgd fel a szabályokat! I. »
Öltözködj merészen, rúgd fel a szabályokat! II. »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés