Uraim és uraim

Még szinte el sem kezdődött az év, a GQ máris megválasztotta 2013 legjobban öltözött, brit úriembereit. Az ország mindig is híres volt elegáns szigetlakóiról. Itt a finom ízlés szinte követelmény. Van, aki vele születik, és van, aki tanulja, de nézzük, idén ki vizsgázott belőle kitűnőre!

10. helyezettünk a naprakész mozirajongók számára ismerős lehet. Eddie Redmayne néhány jelentős és több jelentéktelen szerepe után most ,,A nyomorultak” című alkotásban tűnik fel. A 9. sorszámot húzó David Walliams egy igazi, modernkori Mr Been, csak kicsit jobb kiadásban. A trendmániások már néhány képen találkozhattak az angol humoristával, felesége ugyanis nem más, mint a neves modell, Lara Stone.

 

   

 

Bár a 8. helyet nem neveznénk épp királyinak, mégis ezt kell rá mondanunk, hiszen maga Károly herceg birtokolja. A kétes hírű trónörökös neve sok témában felvetődik, ám külsejét csak igen ritkán éri dicséret. A 7. úriember viszont lányok egész hadának szívét dobogtatja meg. Robert Pattinson korunk egyik legnépszerűbb férfisztárja, így joggal várható el tőle, hogy öltözködést terén szintén a maximumot nyújtsa.

 

   

 

Idris Elbát eddig csupán néhány robbantós-gyilkolós filmben láthattuk. Ám 6. helyezettünket Nagy-Britanniában nem csak színészként jegyzik. Emellett énekel és rappel is. Micsoda polihisztor! Az 5. helyen álló Dermot O’Leary neve még kisebb eséllyel kerülhet szóba itthon. Ha csak nem nézünk angol csatornákat, és hallgatunk angol rádiót, ahol az úriember, mint műsorvezető tevékenykedik.

 

   

 

Egy újabb televíziós-rádiós személyiség, aki ismeretlen arcként tűnik fel előttünk. A 4. helyezett Nick Grimshaw a laza elegancia képviselője. Ám lányok, mielőtt nagyon beleélnétek magatokat a dologba, eláruljuk, nemhiába ért úgy az öltözködéshez, ő ugyanis a másik csapatban játszik. A bronzérmes Tinie Tempah hazánkban sem idegen előadó. Profi stílusérzéke a zene és a divat terén egyaránt időről-időre bizonyít.

 

   

 

A 2. helyen ismét egy neves színész áll. Tom Hiddlestone-t többek közt a ,,Bosszúállók” című kasszasikerben láthattuk. Kiváló öltönyválasztásai ezúttal meghozták neki az ezüstérmet. És most dobpergés! Lássuk, ki nyerte el idén a legstílusosabb férfiú megtisztelő címét! Dan Stevens foglalkozása nem meglepő módon, szintén színész, megjelenése pedig egy igazi angol gentlemanhez híven, mindig makulátlan és kifogástalan. Gratulálunk neki!

 

   

Armani szerint ,,az elegancia nem azt jelenti, hogy észrevesznek, hanem azt, hogy emlékeznek rád.” Ezen úriembereknek mindezt sikerült elérnie. Nem csak zenei vagy filmes tehetségük okán, de megnyerő stílusuk miatt szintén mély és maradandó nyomot képesek hagyni maguk után.

 

 

Oláh Dóri

 

Kapcsolódó cikkek:

Best Dressed by Vogue »

Aki mindig „best dressed” »

Pasik, urak, banditák »

Dress code: tragédia »

Robert Pattinson a legstílusosabb sztár! »

 

 

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés