Utazótrend – Mit viszel magaddal az útra?

Mi a legjobb ruhaválasztás egy mexikói strandtúrára vagy egy berlini üzleti útra? Milyen kiegészítők nélkülözhetetlenek és mi az, ami egyszerre trendi és praktikus is? A New York Times megkérdezett néhány, a divat világában jártas szakembert, hogy mik a kedvenc darabjaik:

 


Sandra Ballentine, Szépség és Stílus Igazgató


„Berlinbe, Bécsbe és Londonba utazok ezen a nyáron. Dögös-szexi szeretnék lenni az esteken és kényelmes-szexi módon akarok öltözni nappal. Általában esténként tűsarkút hordok.”

 Kathryn Branch, sminkasszisztens


„Június elején Alaszkába, Júnóba utazok, hogy meglátogassam a bátyám. Mindig szeretek valami régi dolgot beleilleszteni az öltözékembe, legyen az akár ruhadarab vagy ékszer. A cipők esetében pedig – mivel alacsony vagyok – imádom a magassarkút.


Natalie Do, vezető dizájner


„Imádok utazni és mindig szerettem volna eljutni Cape Codra tenger gyümölcseiért, bálnalesért, világítótornyokért és a strandért. Idén májusban végre elhatároztam magam és beterveztem egy autós kirándulást végig a part mentén, egy kis kiruccanással Bostonba. Azt mondanám, hogy a hézköznapi ruhatáram egyszerű és hagyományos: farmernadrág és csupa fekete, szürke és még több fekete. Nagy ritkán, amikor olyan hangulatom van, bevállalok egy kicsi mintát vagy színt, de általában ragaszkodok a lezser stílushoz.”

 


Ethel Park, Senior divatszerkesztő


„Tulumba  megyek, Mexikóba. Általában brazil stílusú bikinit viselek egész idő alatt, de azt hiszem, mondanom sem kell, hogy szükségem van szandálra, napolajra. Nyugis lesz.”


Bruce Pask, divatigazgató (férfi részleg)


„Jövő héten Dublinban leszek egy fotózáson, szóval többféle időjárási körülményre fel kell készülnöm, különösen ebben az évszakban. Meleg, hideg, esős vagy száraz... bármi előfordulhat és mindenre fel kell készülnöm.”

 


Chelsea Zalopany, asszisztens


„Indiába utazok a pasimmal egy jó barátunk esküvőjére. Világos színű ruhákat szeretnék viselni anélkül, hogy túl harsány lennék. Ha nyaralásra kerül a sor, minden ékszert és magassarkút le szeretnék vetni, és minden mást is, amit kicsit is technikás viselni.”

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés