Utazz velünk Shourouk világába!

Shourouk Rhaiem neve valószínűleg sokatok számára nem cseng túl ismerősen. Bevallom őszintén, én sem tudtam sokat a tunéziai ékszertervezőről, de most, hogy találkoztam az alkotásaival, biztos nyomon követem majd pályafutását.


A tunéziai szülőktől származó, de már Franciaországban született fiatal lány felsőfokú tanulmányait a híres párizsi divatiskolában, a Bercot Studioban végezte. Miután lediplomázott olyan világhírű cégek dizájner csapataival dolgozhatott együtt, mint a Chloé, John Galliano vagy Roberto Cavalli. Ez már megadta számára a kellő lendületet és elhivatottságot önálló karrierjéhez.


Shourouk hamar rájött, hogy az ő igazi "szerelme" az ékszertervezés. Ez az amiben igazán kiélheti kreativitását és amihez kellő ihletet tud meríteni gyermekkorából és tunéziai gyökereiből. Elmondása szerint, ezeket az afrikai szálakat ötvözi a saját párizsi életével, így születnek meg ezek a gyönyörű és igazán különleges ékszerek.


Az első kollekciója 2008 januárjában készült el, barátai segítségével, hiszen ők nyújtottak nem kis anyagi segítséget a nem túl tehetős családból származó Shourouknak. Az ékszereit Indiában gyártják, támogatva ezzel a Fair Trade mozgalmat, de Tokyotól, Párizson át, egészen New Yorkig szerte a Világon kaphatóak. Azt nem tudom, hogy Magyarországon mikor lesznek elérhetőek ezek a csecsebecsék, de addig is gyönyörködjetek a képekben!


Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés