VIDEÓ! Estée Lauder - Luxuskezelések elérhető áron (x)

Üdvözlünk …az időtlen szépség világában! Az Estée Lauder vállalat a minőségi bőrápolási, kozmetikai és hajápolási termékek egyik vezető gyártója és forgalmazója. Élvezd szakképzett kozmetikusaik által végzett bőrápolási kezeléseik jótékony hatásait! Csúcstechnológiájú termékeket alkalmazó, személyre szabott arckezeléseik garantálják, hogy ne csak ragyogóan nézz ki, de remekül is érezd magad a bőrödben!

Előző részünkben megtudhattuk, hogy az Estée Lauder Váci utcai szalonjában exkluzív kozmetikai kezeléseket is kaphatunk elérhető árakon!
Most megnézheted, hogyan is zajlik egy ilyen kezelés!

A HAGYOMÁNYOS EURÓPAI ARCKEZELÉS
MÉLYTISZTÍTÁS

Élvezd a hagyományos európai arckezelés jótéteményeit! Szakképzett kozmetikusok mindenek előtt kielemzik bőrödet és felmérik, pontosan mire van szüksége, majd ehhez alakítják a kezelést.
A 20 perces relaxáló hatású aromaterápiás hőkezelés  felkészíti a bőrt a kíméletes tisztításra és a masszázsra. Az arcmasszázs helyreállítja a bőr vitalitását és tónusát. Az arcra, a nyakra és a dekoltázsra kiterjedő kezelés személyre szabott pakolással végződik, mely kitisztítja és simává varázsolja a bőrt. Az érzékeny bőr kivételével minden bőrtípus számára ideális.


A HAGYOMÁNYOS EURÓPAI FESZESÍTŐ KEZELÉS
INTENZÍV HIDRATÁLÁS ÉS FESZESÍTÉS
Ez a kezelés feszesítő jótéteményekkel egészíti ki a hagyományos európai arckezelést. A 20 perces relaxáló hatású aromaterápiás hőkezelés felkészíti a bőrt a kíméletes tisztításra és a masszázsra. Ezután feszesítő hatóanyagok koncentrátumával feszesítik és tonizálják a bőrt. Az arcmasszázs helyreállítja a bőr vitalitását, a személyre szabott feszesítő pakolás pedig tisztítja, simává és feszessé teszi a bőrt. Ez a kezelés az arcra, a nyakra és a dekoltázsra terjed ki. Az érzékeny bőr kivételével minden bőrtípus számára ideális.

   

CSÚCSTECHNOLÓGIÁJÚ FESZESÍTŐ ARCKEZELÉS
FESZESÍTŐ ELEKTRÓDÁKKAL
Rendkívül tápláló, a leghatékonyabb bőrfeszesítő termékeket (Resilience Lift Extreme vagy Re-Nutriv) alkalmazó kezelés, mely serkenti a bőr elasztin és kollagén termelését.
Egy 20 perces masszázs keretében először feszesítő elektródákkal stimulálják és élénkítik az arc izmait. Ezután feszesítő hatóanyagok koncentrátumával intenzíven feszesítik, megemelik, hidratálják és táplálják a bőrt, melyen enyhülnek a ráncok és a szarkalábak. A bőr azonnal feszesebbé és élettelibbé válik. Összesen hat kezelés ajánlott. Ideális a meggyengült, életerejét vesztett bőr számára.


RENDKÍVÜLI KÉNYEZTETÉS…
Minden arckezelés mellé kéz- és karmasszázst kíaphatunk. A tökéletes relaxáció érdekében a hagyományos európai kezelés, a hagyományos európai feszesítő kezelés és a csúcstechnológiájú feszesítő kezelés mellé hát-, láb- és lábfejmasszázs közül választhatunk.

További információ az Estée Lauder Váci utcai üzletében kapható!HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés