VIDEÓ! A USE meghódítja a Világot

Három tervező, egy márkanév, Füzes Eszter, Godena-Juhász Attila és Tóth András neve egyet jelent a USE-al. Tavasz-nyári kollekciójuk bemutatóján jártunk.


Az említett ruhadarabok, melyeket a tavasz hírnökeiként is tekinthetünk, csodás élő színekben pompáznak, melyik nő ne szeretne ezüstfényű rózsaszínbe, fényes szürkébe, világoskékbe, ezüstbe vagy aranyba öltözni, ha már egyszer vége a télnek, és a fekete egyeduralmának. Hagyjuk csak meg a legsötétebb színt a következő ősz-téli szezonra, úgyis ismét hódítani fog.

A tervezőket alig meglepően a ’80-as évek ihlette meg, azon belül is a „power fashion” hulláma, melyben a nő az energikus, szexi és elektrós cuccokat kedveli. A USE a mindennapi öltözet mellett a sportruházatot is újragondolta, és az alsóneműt is, mely elengedhetetlen kiegészítője a modern nőies megjelenésnek.A kollekcióra a geometrikus formák jellemzők, a nadrágok magasított derékkal rendelkeznek, a blúzok és ruhák szellősek, lágyak és rendkívül nőiesek. Nekem kifejezetten tetszenek a miniruhák, és a rövidnadrág is, melynek fazonja rengeteg embernek előnyösen áll.Az egyetlen dolog, ami körünkben nem aratott osztatlan sikert a divatbemutató kapcsán, az a modellek haja volt. Szerintünk ez a most születetett csecsemőre emlékeztető frizura nem áll összhangban a modern nős üzenettel. Szerinted?


Kapcsolódó képgalériák:

USE_tavasz

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés