VIDEÓ! Csak a fashion.hu láthatta Gabo legújabb kollekcióját!

Nemrégiben nagy sikert aratott körötökben Gabo, akit akkor kiegészítőin, csodásan vad és szexis bőrkesztyűin keresztül mutattunk be Nektek. Ezért ellátogattunk új, ősz-téli kollekciójának kampányfotózására, hogy elsőként a fashion.hu olvasói kukkanthassanak bele a Gabós kollekcióba.

Nem véletlen, hogy Gabo hamar belopta magát a szívünkbe és a szívetekbe, hiszen annyira vadító és nőies ruhákat és kiegészítőket készít, hogy nem lehet nekik ellenállni. Gabóval az őszi trendekről beszélgettünk egy kis családias stúdióban:

Örömmel vettem tudomásul a fotózás során, hogy a fiatal tervező nemcsak a kiegészítők terén van otthon, hanem ruhaneműket is tervez. A modellen látható csodás bőrnadrágért én például sok minden megadnék.A Gabo által megálmodott nő modern, tisztában van szépségével, azzal, hogy az miben rejlik, és öltözködésével is ki  tudja domborítani nőies voltát. A bőrtáskák és kesztyűk nem pusztán kiegészítik megjelenését, hanem szerves részévé válnak, ezzel is határozottságát és vadságát hangsúlyozva.


Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés