VIDEÓ! Less be a Fashion Party stylistjának munkájába!

A Fashion Party a Club Tao-ban órák múlva kezdődik, de a színfalak mögött már hatalmas a készülődés. 20.00-tól érkeznek a vendégek, addigra mindennek készen kell lennie. György Ábel, az est stylistja megengedte, hogy bepillantsunk az előkészületekbe.A mesterfodrászok, a Backstage Hair csapata, Csetneki Sasa irányításával lázasan dolgozik a modellek frizuráján. Az Estée Lauder sminkesei sem tétlenkednek, Schlovicskó Katalin sminkmesterrel együtt azon igyekeznek, hogy a kifutón még tökéletesebb legyen az összhatás. A make-up, a haj, a ruha és a kiegészítők együtt alkotják meg a végső látványt.
Mi a helyzet, ha kész a frizura, a smink és épp próbálni sem kell a kifutón? A modellek bizony néha unatkoznak, a szakemberek beállítják a lámpákat, mindenki az utolsó simításokat végzi.Steiner Kristóf a partyn

Ábel a végén elégedetten nyugtázza az eseményeket, a party sikert aratott, megérte a belefektetett rengeteg munkát. Tény viszont, hogy rendesen elfáradt, még a hangját is felemelte, úgy figyelmeztetett mindenkit, hogy az „ékszerekre vigyázni”!

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés