VIDEÓ! Rihanna legújabb, funkys arca

A híres amerikai énekesnő legújabb, Rated R albumáról eddig három dalhoz készült videoklip, és most már a negyedik is napvilágot látott. Az eddigi agresszív és majdhogynem tizennyolcas karikát igénylő jelenetektől eltérően a Rude Boy egészen funkysra, vidámra sikerült. Rihanna zebrát lovagol meg, talpig aranyba öltözik vagy éppen tiszta erőből veri a dobot. Végre, egy derűs videó a sok komor után!

Az amerikai sajtó nem kímélte Rihanna legújabb videóját. A kritikusok enyhén szólva is pocséknak titulálták, mivel véleményük szerint egyáltalán nem illik az eddig felállított image-hez. A Russian Roulette vagy a Wait your turn komorra és túlságosan is szomorkásra sikerült. Utóbbi dal teljes egészben fekete-fehér képvilágban jelenik meg. A Russian Roulette több elemét is kivágták a főműsor időben sugárzott klipből, mivel túl sok erőszakos jelenetet tartalmaz (vér látványa, eldördülő pisztoly).Ennek ellenére a legújabb videó egy egészen más hangulatot áraszt.
A Rude Boy alapvetően a jamaicai és afrikai motívumokra, erős színekre és vidámságra alapoz. Zebrán vagy oroszlánon lovaglás, helyes táncos fiúk vagy éppen a funky stílusú ruhák, mind erre következtetnek. Meglehet, Rihanna ezzel is ki szeretné mutatni az érzéseit, mivel már egy ideje nyíltan felvállalja, hogy túltette magát a Chris Brown okozta sérelmeken.
Számomra ez a video kissé a 80-as évek feelingjét idézi, illetve sokban hasonlít Whitney Houston egy korábbi klipjére. Bár, a koreográfiában néhol én Beyonce és Lady Gaga közös dalának, a Video Phone-nak videójában már látott tánclépéseit is észrevettem.
Neked hogy tetszik a Rihanna legújabb videoklipje?

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés