VIDEÓ! Vásárlás és klipforgatás Hiennel

Láttuk a Megasztárban, majd később a Hal a tortán című gasztro-realytiben is, most pedig személyesen is megismerhettük a fiatal énekesnőt. Elkísértük Hient vásárolni, majd legújabb klipjének forgatásába is betekinthettünk. Tarts velünk!

Hien egészen biztosan szert tett néhány úgy rajongóra a divat.hu csapatának tagjaiban, mert közvetlenségével és kedvességével mindannyiunkat levett a lábáról. Az énekesnő előtt még minden bizonnyal nagy jövő áll, főleg, hogy még csak 16 éves, és első albuma már a boltokban van.Játék az egész, ez a legújabb klip dalának és egyben az albumnak is a címe. A szerzemény Mester Tamás keze munkáját dicséri, Hien büszke erre a dalra, sőt, még azt is elárulta nekünk, hogy ez a kedvence, ezt érzi magához a legközelebb. A klip gyártásvezetője és Hien stylistja is egyben György Ábel volt, akit a Varázslatos Megújulás című játékunk átalakító csapatából ismerhettek.


Hien kedveli a nőies, elegánsabb ruhákat, igyekszik követni a divatot, de nincs könnyű helyzetben. Ugyanis annyira vékony és törékeny, hogy a legtöbb boltban a legkisebb méret is nagy rá. Igyekszik mindig alkalomnak megfelelően öltözni, és kialakítani saját stílusát.


A klipet kíváncsian várjuk, addig is, ha kíváncsiak vagytok az énekesnő dalaira, a hienmusic.com oldalon belehallgathattok, és képei között is csemegézhettek.

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés