VIDEÓ: Winter Wonderland – Áldozatra várva

Nem mindennapi fotózásra került sor Oleg BorisUK-al és stábjával. Ez alkalommal a téli, havas erdőre esett a választás, mint helyszín. A téma pedig nem más, mint a lesben álló és áldozatára váró vadásznő.

Ezt a karaktert Oleg nem hétköznapi módon képzeli el.


Mint tudjuk, a vadászoknál fontos a camouflage (környezetébe olvadó), feltűnést kerülő szerelés. A művész fotóin azonban ennek az ellentétét figyelhetjük meg, hisz az általa elképzelt vadásznő harsány, színes és nem utolsó sorban faltűnően modern és divatos.


A styling-ért Kiss Márk illetve Bognár Hajnalka voltak a felelősek. A fotókon láthatunk kabátokat a Retrock-ból, bőrkesztyűket Juhász Dórától és akad a szerelések közt egy-egy holmi a stylistok saját készletéből is, úgy, mint latexnadrág, szőrmesál, vagy egyéb kiegészítők.S ha a gyönyörű fotósorozat önmagában nem lenne elég, mindehhez Juhász Péter készített egy magával ragadó rövidfilmet, mely a dolgozó stáb mellett a havas erdő szépségét és hangulatát is bemutatja.

A vadásznőt alakító modell (Kron Beáta), tökéletes és a settingekhez nagyszerűen passzoló sminkjéről Árpa Karolina gondoskodott, a művészeti alkotásnak számító frizurát pedig Versics Viktor mesterfodrász készítette. A fotózás kellékei pedig, Marek Zoltán fotóasszisztensnek köszönhetők.A fotók és a videó lenyűgözőek lettek, a látványtól kedvem támad nekem is kirándulást tenni a téli erdőben. Aztán ha arra gondolok, hogy milyen hideg lehet ott, egyből a modell kitartó hozzáállása jut eszembe, aki mindezt a legjobban tapasztalta. Nem hiába, a profizmus ebben az esetben sem elhanyagolható.


Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés