VIDEÓ! Fashion Party – a kulisszák mögött

Március 11-e estéje különleges, divattal teli este volt. A Club Tao-ban gyűlt össze a divatvilág apraja-nagyja, hogy együtt bulizzon és gyönyörködjön a felvonultatott ruhákban.


Az ember mindig abban a közegben érzi magát legjobban, melyet legközelebb érez magához. Mondhatnánk, hogy a Fashion Partyn mindenki egy vérből való volt, ugyanis egy nagyon fontos dolog kapcsolta össze a jelenlévőket: a divat.


Az est nem szűkölködött csillogásban, hála a megjelentek ruháinak, a tervezőnők kreációinak és a Club Tao sajátos atmoszférájának. A divatbemutató érkezését egy táncos produkció jelezte. Már sokszor fejeztük ki elismerésünket a divatbemutató ruháit adó tervezők iránt. Érdekes volt látni, ki hogyan értelmezi a kínai újévet, a Tigris évét ruháin, és hogyan inspirálódik ebből az előre adott témából. Abodi Dóra, AnnaEva, Becker Beatrice, Joó Beatrix (Sentiments), Léber Barbara és Makány Márta mutatta be minikollekcióit, és Schöff Mónika vonultatta fel csodás lábbelijeit.


A Fashion Party modelljeit a Ten Models biztosította. Minden résztvevőnek feltűntek a szépséges sminkek, melyeket Schlovicskó Katalin sminkmester és az Estée Lauder csapata varázsolt a modellek arcára. A frizurák a Backstage Hair és emblematikus figurája, Csetneki Sasa keze munkáját dicsérték. Bámulatosak voltak az ékszerek is, nem véletlenül, hiszen a sztárok kedvenc márkája, a Chopard egészítette ki a ruhákat, a Gold & Diamonds ékszerszalon jóvoltából. Aki pedig a szabad percekben különleges kiegészítőkre vágyott, a Bizanc Boutique standjánál kielégíthette vágyát.


Összességében igazi divatos partyt tudhatunk magunk mögött, ami még csak a kezdet volt. A folytatásról már Te se maradj! Addig is nézd videóinkat a Fashion Partyról oldalainkon, érdemes, hiszen rengeteg divatszakembert megszólaltattunk.

Címkék: , , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés