VIDEÓ! Arany fonálból kézzel szőtt ékszerek!

Elegancia és luxus karöltve a családi hagyományokkal és az ékszerkészítés tradícióival. A Vergano família ezt kínálja azok számára, akik tényleg nem szeretnék, ha fülbevalójuk, gyűrűjük szembe jönne velük egy bálon.

Andrea Vergano, és édesapja Sergio Vergano, a Dayan Diamond Jewelry ékszerszalonban állította ki legújabb, és igazán különleges kollekcióját, mely az Ariadné fonala nevet viseli. Hogy miért fonal, és mitől olyan különleges, hogy akár másfél hónap is kell egy retikül elkészítéséhez, megtudhatod a videónkból. Megtekintésével a csodás ékszerek világába is bepillantást nyerhetsz.

1938, ekkor alapította meg Andrea Vergano nagypapája az ékszerboltját, ami mára világhírre tett szert. A kezdetben apró családi vállalkozás ma a japán királyi család számára is készít ékszereket.Legkülönlegesebb termékük mondhatjuk, hogy talán a legkelendőbb is, a retikül. A színarany kistáskákat a vevő egyéni igényei és elképzelései alapján készítik el az ékszerészmesterek megrendelésre, így biztosított, hogy 100%-ig egyediek lesznek.A táskák mellett igazán lenyűgözőek a szipkák, rúzstartók, cigarettatartók és egyéb használati tárgyak is. Az aranyra éhesek még pezsgőbuborék-kikeverőt is vásárolhatnak maguknak.A képek nem tudják visszaadni azt a csillogást és azt az élményt, amit a kiállításon láttunk. Ha szereted a különleges és egyedi ékszereket, ne hagyd ki a videót. Hidd el, megéri megcsodálni őket.

Kapcsolódó cikkek:

Ciki vagy trendi a bajusz-karkötő és a tészta-nyaklánc? »
Ragyogás… Swarovski módra »
Kedveled a szőrmét? Akkor ez tetszeni fog! »
Nagy ősz-téli ékszer mustra »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés