VIDEÓ! Visszatértek a szupermodellek!

Régről ismerős arcok mosolyognak ránk, ha kinyitunk egy friss divatmagazint. A nyolcvanas-kilencvenes évek trendjeivel együtt visszatértnek közénk az akkori szupermodellek is, mint Naomi Campbell, vagy Linda Evangelista.

Nagyon sok tervező, ahelyett, hogy a vadonatúj arcok közül válogatna legújabb reklámkampányaihoz, a régen elhíresült, topmodelleket választják brand-je arcának.Ennek két oka lehet. Az egyik, hogy a mai trendek az ő fiatalkorukat idézik elő, így intenzívebben adják vissza azt a hangulatot, a másik pedig, hogy a tervezők rájöttek arra, hogy a célközönségük nem a 16-18 éves fiatal lányok, hanem az érett nők, akik meg is engedhetik maguknak ezeket a luxustermékeket, illetve viselni is tudják.Ők pedig nem okoznak csalódást. Ma is gyönyörűek, fiatalok és nagyon profik. Vannak persze, akik ez idáig sem tűntek el a magazinok címlapjairól, vagy a plakátokról, mint Naomi vagy Kate Moss. Egyesek pedig a televíziós műsoraikkal maradnak a köztudatban, mint Tyra Banks vagy Heidi Klum. Most azonban olyan arcok is feltűnnek, akiket már rég láttunk.


Christie Turlington lett most az Yves Saint Laurent téli kollekciójának reklámarca, Linda Evangelista a L’oreal-é, Claudia Schiffer a Chanel-é. A Dolce & Gabbana, Anthology parfümkampány  kedvéért pedig egy „csoportkép” erejéig is összeálltak (Eva Herzigova, Naomi Campbell, Claudia Schiffer), mint annak idején, mikor Herb Ritts, vagy Peter Lindbergh  fotózta őket.

 

Kapcsolódó cikkek:

Oh, azok a 90-es évek! »
Parfüm „recycling” »
Tényleg visszatér a csúcsos melltartó? »
Christy Turlington YSL lány lett »
Claudia Schiffer és az YSL  »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés