VIDEÓ! Donna Karan - A film

December 18-án bemutatták Donna Karan rövidfilmjét, a divatház legújabb és legellenállhatatlanabb, Eldridge Bag névre hallgató kiegészítőjéről.Az 1 perc, 49 másodperces videó a Four Play címet kapta, melyet Sting fia, Jake Sumner rendezett. Főszereplője pedig nem más, mint egy gyönyörű, bőrből készült, pliszírozott táska.


A filmet a Grand Holet-ben forgatták, a gyönyörű színésznővel, Christina Riccivel. A formatervezett táska, vállpántjainak és kapcsainak köszönhetően négyféle képen variálható. Erre a koncepcióra épült a videó is, így Ricci, a nem egész két perc alatt, négy különböző karaktert mutat be, a négy variációhoz: az álmodozó, a szerető, az expresszionista és a kukkoló.


Christina, az Addams family morbid kislánya, és az Álmosvölgy legendája című film főhősnője engem első látásra kissé Lily Allenre emlékeztet ebben a videóban. A divatszakmában Ő is folyamatosan jelen van, több divatfotós készített már róla fantasztikus felvételeket.


A kisfilmben gyönyörű Donna Karan ruhákat visel, amik illeszkednek az általa alakított karakterekhez, majd a végén eggyé „olvadnak” össze. Te melyik karakter lennél?

Kapcsolódó cikkek:

Szerény mellény »
Miért Kelly a Hermes kult táskája? »
Melltartó-táska »
Lily Allen Karl Lagerfeld múzsája »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés