Vállamon a táska, táskámon a márka

Van, aki a kicsire, és van, aki a nagyra esküszik. Idén nyáron pedig a női lélek titkos rejtekhelye mindkét változatban divatosnak számít. A 2010-es táskatrend a praktikusság mellett a színekre is ad.

Azt mondják, a nők fél élete táskájuk zegzugos belsejében található, mindennapjaink  legfontosabb kellékévé vált e különleges kiegészítő. Ma már rengetegféle színből, formából, nagyságból és anyagból válogathatunk szerencsére, így ezen a nyáron is maximum a bőség zavarában szenvedhetünk. A hatalmas méretű táskák reneszánszukat élik, valószínűleg azért, mert a gyártók és a tervezők is rájöttek végre, hogy a nők nap mint nap használt tárgyai nem férnek bele egy retikülbe. Úgy tűnik, Louis Vuitton is a praktikusság mellett tette le  a voksát, mikor 2010-es tavaszi/nyári kollekcióját bemutatta.A színek egységesen élénkek, a formák pedig a legkülönbözőbb stílusokban jelennek meg.  Néhányukat rojt borítja, van, ami hatalmas prémes résszel rendelkezik, és a zsákszerű forma is feltűnik természetesen. Ha pedig a szemünk nem csal, hamarosan a szemetes zsák is sikeres karriert futhat be a kecses női vállakon.Hódítanak a laptáskák is, melyeket akár a legvadabb  anyagokban is megtalálhatunk, például nyári country stílusban  a Chanelnél.A vidám, nyári színkavalkád láthatóan uralja az idei trendet, aminek furcsa, bohókás eredményei is vannak, főleg Versace téren. Donatella Versacét Tim Burton isnpirálta különös világával, aminek eredménye egy igazán feltűnő kollekció lett, amiben még a kosárkaszerű fazon is helyet kapott.


Hölgyek! A választék nem kicsi, az idei év megadja mindenkinek azt, amire vágyik, és most egészen merész elképzeléseink is valóra válhatnak. Legyen az különböző méretű, leopárdmintás, rikító vagy szegecses, bolyhos vagy zsákszerű, már csak a hozzánk illő stílust kell megtalálni. 

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés