Vásárolj jó áron designer darabokat az eBayen!

Nemrég még designer Barbie babákhoz juthattunk hozzá az internet segítségével, most pedig az elismert divattervező, Narciso Rodriguez nyit online shopot az eBayjel együttműködve. Persze az interneten keresztül vásárolni nem újdonság, a kollekció különlegessége abban rejlik, hogy a darabok kizárólag az aukciós weboldalon keresztül lesznek elérhetőek.

A gazdasági válság hatásaira reagálva egyre több divatház dob piacra alacsonyabb árfekvésű kollekciókat. A sorba beállt Narciso Rodriguez is, aki február 15-én megnyitja első online shopját, együttműködve az eBay-el.A honlapra nyolc darab, tavaszi ruha, farmer és felső fog felkerülni, az áruk pedig 75 és 350 dollár között várható. Az eBayen pedig már külön erre a célra létrehoztak egy visszaszámlálót, hogy ellenőrizhessük az aukcióig hátralévő időt.„Úgy gondolom, hogy a női vásárlók hálásak lesznek, hogy ezer dollár alatt hozzájuthatnak a darabokhoz. Az egyedi, designer árak 1500-2500 dollár közöttiek, de az alacsonyabb árfekvés biztosítja, hogy többet vásárolhassanak az érdeklődők."- nyilatkozta a divattervező az új kezdeményezés kapcsán. 

A divatháznál duplán is van ok az ünnepre, ugyanis az  online butik debütálásának másnapján hozzák nyilvánosságra a márka 2010-es őszi ready-to-wear kollekcióját a New York Fashion Weeken.
Reméljük a kezdeményezés egyre több követőre fog találni a jövőben, és így lassan a pénztárcánk vastagságától függetlenül is hozzá tudunk jutni egy-két különleges darabhoz!

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés