Vége a botox népszerűségének?

Hollywood tele van hibátlan bőrű, örökifjú celeb hölgyekkel, akik még negyven felett is csodálatosan néznek ki, pedig saját elmondásuk alapján mélyen megvetnek mindenféle művi beavatkozást. Ezen hangosan felkacagtunk.

Miután éveken át azt állította, az arca teljesen természetesen ránc nélküli, a napokban Nicole Kidman végül mégis bevallotta, hogy használt botoxot egyszer életében, de az eredményt látva azonnal megfogadta, soha többé. És nem ő az egyetlen, aki ezt állítja. Vége a botox népszerűségének vagy nem mondanak igazat?

Egy 2008-as egészségügyi konferencián hangzott el egy szakértő szájából: a hírességek elrontott botox kezelései sokak számára szolgálnak intő jelként, elrettentő példaként. A plasztikai sebészet addig virágzó, sikeresnek számító ága bár természetesen nem csak ennek köszönheti népszerűségi indexének csökkenését, ám az orvosok szerint ez is nagymértékben közrejátszott. A botox is ugyanolyan szolgáltatás, mint a műköröm vagy egy csodás hajköltemény. Ha nem sikerül, a vendég nem jön többet, de ami még rosszabb, a potenciális kuncsaftoknak is elmegy a kedve az egésztől. Igaz ez?

A képek alapján most te is eldöntheted: kell a botox vagy jobb, ha hagyjuk az arcunkat a maga tempójában megöregedni? 

Nicole Kidman 2009-ben és ma

„Megpróbáltam egy csomó dolgot, de a testedzésen és a helyes étrenden kívül semmi sem hozott számomra ideális eredményt.” – mondta a csodával határos módon 43 évesen is ráncmentes színésznő. „Egyszer kipróbáltam a botoxot, de nem tetszett az eredmény. Soha többé nem fogom használni, hiszen végre tudom mozgatni a homlokom!” A képek alapján szerinted igazat mond?

Jennifer Aniston 2009-ben és 2010-ben

Meg tudod mondani, hány éves? A szinte tiniarcú komika 2009-ben azt állította: „Kipróbáltam a botoxot egyszer, de nem volt jó. A kezelés öregíti a nőket. Nagyon. Eltűnnek az érzelmek az arcukról. Látod a nőt, tudod, hogy már nem fiatal, de nem tudnád megmondani, hány éves.” Tényleg? És mi a helyzet veled, Jen?

Cindy Crawford 2008-ban és 2010-ben…

A még ma is csúcsformában lévő szupermodell a Ladies Home Journal-nek nyilatkozta: „Én is kipróbáltam a botoxot, de az eredmény megrémisztett. A plasztikai műtétek mind ijesztőek!” Tény, hogy Cindy arcán azért feltűnt néhány szarkaláb az utóbbi időben, így el is hihetnénk, amit mond, de mi azért mégis kicsit szkeptikusak vagyunk. Köztudott, hogy a modellszakmában minden a csillogásról és szépségről szól. Vajon melyik lehet az ijesztőbb ebben a világban: a ráncok vagy egy injekció?

Dannii Minogue 2008-ban és 2010-ben

Az X-faktor sztárzsűrije, a 39 éves várandós Minogue kisasszony azt mondja, örökre végzett a botoxkezelésekkel. „Hallottam, hogy az emberek mit mondanak rólam: műanyag, az egész tiszta botox, és magam is megláttam a tükörben, miről beszélnek. Nem titkoltam, hogy volt egy pár kezelésem, de mára ennek vége.” Elhiszed?

Kylie Minogue 2009-ben és 2010-ben

Danni testvérén sem látni túl sok ráncot 42 éves létére. Voltak is találgatások, vajon minek köszönhető az egyre feljebb ugró szemöldök és a tiszta, fénylő, már-már viaszos hatást keltő bőr, míg 2010 májusában az énekesnő kitálalt: „Használtam botoxot, de többet nem teszem, a közelébe sem megyek! Vannak ráncaim. Mindenki láthatja!” Hol is?

Lehet mondani, hogy mindez csak rosszindulatú találgatás, hiszen miért is ne lehetne az ember szép és fiatalos 40 felett, nem igaz? Feltéve persze, ha tiszta levegőjű hegyvidéken lakik és minden nap eszik egy kis halat meg zöldséget. De Hollywood és a popbiznisz nem ilyen. Vagy tévednénk?

Te hiszel a sztároknak?

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés