Végre megérkezett Anna Dello Russo kollekciója a H&M-be

A H&M együttműködése neves divatházakkal és híres tervezőkkel immár szokássá nőtte ki magát. A designer gyűjtemény aktuális állomása az október 4-én a boltokba került, Anna Dello Russo tervei alapján készített kiegészítő kollekció, melynek bemutatóján a Divat.hu is részt vett.

A magát jó okkal divatikonként reklámozó Dello Russo nem csupán a Japán Vogue szerkesztésében vesz részt, de állandó látogatója és szervezője a legfontosabb divateseményeknek. Stílusteremtő és néha meghökkentő megjelenésével formálója a kortárs divat minden szegmensének. A H&M számára tervezett kollekciója remekül tükrözi személyiségét és a stílusról alkotott képét. Az ékszerek első fotói tavasszal láttak napvilágot, majd az orosz Vogue is leközölt több képet, melyen a kollekció számos darabja volt látható.
A minden részletében kihívó és figyelemfelkeltő darabok összeállításakor a tervező nagy hangsúlyt fektetett az igényes kivitelezésre és a szokatlan formákra. A kollekció egyik fő vonala az arany és a türkiz együttállása robosztus karkötők, clutch-ok és díszes nyakláncok formájában.
   

Motívumként megjelennek karpereceken és nyakláncokon kígyók és gyíkok, melyek elegánsan, de roppant feltűnően tekerednek viselőjük köré; mintha ezzel jeleznék, hogy a divat szorításából nem lehet szabadulni. Az ékszereken túl Dello Russo csizmákkal, cipőkkel és bőröndökkel is jelentkezik, hozva a tőle megszokott extravaganciát.

   

A reggeli nyitás előtt nem sokkal a Vörösmarty téri H&M üzletbe érkezett Mihalik Enikő is, aki hosszas válogatás után, a kollekcióra jellemző; kevéssé sem visszafogott, arany zsinóros papírzacskókkal hagyta el a helyszínt. Anna Dello Russo és a H&M együttműködése nem csupán a híres topmodell tetszését nyerte el, de a kollekció darabjai a kora reggel a helyszínre érkezők körében is osztatlan sikert arattak.

   

 

 

Szabó Lili

     Fotók: H&M

Címkék: , , , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés