Vendégségben Anna Wintournál!

Minden kétséget kizáróan Anna Wintour a legnagyobb hatalommal bíró és legbefolyásosabb nő a divat világában, aki immár több mint húsz éve a Vogue főszerkesztője. Magánéletéről azonban keveset tudni. Most viszont eljött az idő, hogy lerántsuk a leplet arról, hol tölti azt a kevéske szabadidejét a főszerkesztő! Ismerkedjünk meg kicsit közelebbről Anna Wintour vidéki házával!

A Vogue szerkesztője már nem először mutatja be a vidéki nyaralóját a divatrajongó nagyközönségnek. A The September Issue című dokumentumfilmben többször is itt nyilatkozik a híres divatdiktáló hölgy. Szerintem nem én vagyok az egyetlen, akit érdekel, hol élnek a hírességek és hogyan van berendezve az otthonuk. Így nézzük meg, milyen is Anna Long Island-i háza!

A nyaraló egy hatalmas kerttel rendelkezik, ugyanis Anna szeret a természetben lenni, habár ezt kevesen tudják róla. A ház berendezése pedig tökéletesen tükrözi a befolyásos főszerkesztő kifinomult ízlését. A szobák stílusa igazán letisztult. Érződik rajtuk Anna angol származásából következő elegancia és sikk.

A könyvtárszoba egyszerűen remek, bennem kicsit egy meghitt kis könyvesbolt hangulatát idézi. Szerintem a legszebbek a könyvespolcokkal kialakított falak, amelyek tökéletesen harmonizálnak a fehér ülőgarnitúrával és nádból font fotelekkel.

A nappalit elnézve pedig megállapíthatjuk, a Long Island-i, tengerparti stílus érződik benne. Kicsit olyan a berendezés és a színek együttese, mintha magunk is egy vízparton üldögélnénk, amit a tengerparti homokra emlékeztető szőnyeg még jobban felerősít.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én egyáltalán nem ilyennek képzeltem Anna Wintour nyaralóját. Azt gondoltam, nem lesz ennyire otthonos és kedves ez a házikó. Amilyen hírhedtnek és zsarnoknak tartják a nagyhatalmú asszonyt, annak épp ellentéte ez a nyárilak. Nektek hogy tetszik Anna háza? Gondoltátok volna, hogy ennyire szép és otthonos?

Képek forrása: millionlooks.com

 

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés