Versace a H&M-ben

A H&M immár hagyományosnak mondható őszi meglepetéssel készül őrületet okozni üzleteiben. Sokadik éve már annak, hogy valamely luxusmárkával megegyezést kötnek és XY for H&M-jelzéssel kezdik el árusítani a termékeket. A vásárlók persze pillanatok alatt kapkodják el például a Stella McCartney, Jimmy Choo vagy éppen a Viktor&Rolf által tervezett kollekciókat, csak hogy néhány brandet említsünk az elmúlt évek terméséből. Idén a konfekció és a luxus kollaborációja a Versacéval való együttműködésben merül ki.


 

Bár kíváncsian várjuk a végeredményt, annyi biztos, hogy a Versace nem tartozik a kedvenceink közé, ebbéli meggyőződésünket pedig csak megerősítette az a pár kiszivárogtatott fotó, melyek immár biztosan a közös kollekció darabjait ábrázolják. Tipikus Versace-ruhákról van szó, a túlzott pompa, a hivalkodás a tervező vesszőparipája és hát kérdéses, hogy a H&M használta textilekből mennyire mutatnak majd jól a kész termékek. Az apró szegecses bőrdzsekit Lindsey Wixson és Daphne Greneveld viselik a kampányfotókon, illetve Su Phei egy mintás ruhát és hozzá passzoló leggingset. Sasha Pivovarova is felbukkan a hirdetésekben, egy egzotikus mintázatú szettben, amit egy kis állatmintával is megtoldottak. Nálunk ez már túl sok a jóból.

Ezenkívül persze értjük, a dolog varázsa nyilván az, hogy dizájnerdarabot, egy Versace-t vásárolhatunk kedvező(bb) áron, mint egyébként, na de mi a varázs ebben az egészben, ha mégiscsak egy H&M-üzletben teszünk rá szert, azok pedig, akik előtt demonstrálni szeretnénk vele egyediségünket, úgyis tudják, hogy konfekcióról van szó.

Titeket lázba hoz a Versace-H&M-együttműködés?

 

 

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés