Victoria Beckham és Karl Lagerfeld az Elle-ben

Az Elle France novemberi címlapján szereplő Victoria Beckham immár stílusikonná nőtte ki magát. A négy gyermekes divattervező Posh Spice-ból igazi divatpéldaképpé alakulásának legújabb bizonyítéka az a fotósorozat, amely az Elle magazin számára készült vele, Karl Lagerfeld társaságában.


A nemrég napvilágot látott fotókon Karl Lagerfeld oldalán Victoria Beckham pózol talpig Chanelben, Armaniban, Alexander McQueenben és egyéb designer holmikban, a rue Cambon 31. szám alatt lévő apartman falai között, ahol a legendás tervező, Coco Chanel lakott egykor. A pazar hangulatú fotókon nem csupán a modellre és a ruhákra helyeződik a hangsúly, hiszen a helyszín és a berendezés is hozzájárul a tökéletes összképhez.

 
 
A képek mindegyike vegyíti a Chaneltől megszokott eleganciát és eklektikus kiegészítéseket a Victoriára jellemző fabolous megjelenéssel, melynek eredménye egy rendkívül átütő erejű és minőségi fotósorozat.
 
 

   

A francia Elle igen nagy megelégedéssel kommentálta Victoria munkáját, “párizsiasnak“ nevezve az eredményt, Karl Lagerfeld pedig arról a belülről jövő stílusérzékről beszélt, ami Victoriában lenyűgözte.


Jóval a hivatalos anyag megjelenése előtt, a júliusi fotózáskor Victoria feltett néhány képet a twitterre, melyeken ő, az öltözője és rengeteg páratlanul szép ruhadarab adnak ízelítőt a novemberben várható divatélményből. Posh a sajtónak elárulta, hogy rendkívül izgatott volt a fotózással kapcsolatban, mindig is csodálta Karl Lagerfeld munkáját és hatalmas élményt jelentett számára az esemény.

   

 

 

Szabó Lili

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés